Tanja Orning inviterer: Aisha Orazbayeva og Anders Førisdal

Tanja Orning inviterer #4 – Frihet, strenghet og kjærlighet

Cellist og komponist Tanja Orning inviterer to samtidsmusikkutøvere til konsert og samtale om deres forhold til partitur, fremføring og utøverkunst.

I den fjerde utgaven har hun med seg den kasakhstanske fiolinisten Aisha Orazbayeva og gitaristen Anders Førisdal til nyMusikk på Grønland.

Disse tre eliteutøverne vil utdype sine tanker om og presentere utdrag fra noen av sine favorittstykker, samt spille forskjellige duoer og trioer. Dette er en unik invitasjon inn i tre kreative utøveres refleksjoner omkring musikk og tolkningsrom.

Orning om kveldens tematikk og innhold:
- Frihet, strenghet og kjærlighet er tre sentrale tema i vårt virke som samtidsmusikere. Tanken bak denne kvelden er at dere skal treffe noen lidenskapelige og dedikerte utøvere som tar med noe av sin favorittmusikk. Vi skal spille for dere og prøve å formidle hva det er ved selve musikken som gjør at vi elsker den. Vi skal snakke sammen om drivkraften bak det å holde på med denne musikken, vårt forhold til komponister, partiturer, ulike frihetsgrader og tolkningsrom.

Program kommer.

Bli medlem av nyMusikk: bit.ly/nMedlem

Legg til ekstern kalender…