Nomzi Kumalo // Gratis Konsert // Bortenfor // 19. Januar

[Bilde]

Nomzi Kumalo, sanger, låtskriver og poet er nå på scenen med låter som omhandler romantisk tragedie, motstandsdyktighet og kjærlighet i en kreativ dialog mellom to kulturer fra motsatt side av jorden, møter Sør-Afrika Nord-Norge i et interkulturelt samarbeidsprosjekt. Dette nyskapende samarbeidet bidrar med en intensitet til arrangementene av hennes musikk, noe som gir et moderne preg og samtidig støtter folk, blues og jazztoner i stemmen og melodiene hennes.

Til tross for å være ny på den profesjonelle musikkscenen etterlater Nomzi seg allerede et fantastisk knippe av unike og gripende konserter, med musikk preget av hennes egenartede stemme og språk. Gjennom musikken fant hun uttrykk for et intenst emosjonelt landskap da hun for første gang sto på scenen for to år siden.

Våren 2013 blir Nomzi invitert av Mari Boine til Nord-Norge for å bli med hennes team i arbeidet med det nye albumet “See The Woman”. Dette er starten på et treårige samarbeid. Mari’s album “See The Woman” kommer ut i mars 2017 og er hennes første album på engelsk. Dette er en personlig reise hvor Mari anerkjenne Nomzi som en stor del av prosessen og albumet inneholder også en låt de skrevet sammen, “Crowded Streets of Blue”.

www.youtube.com/watch?v=SLS…

ID 20
CC 0,-
Dørene åpner 18:00
Konsertstart 21:30

Legg til ekstern kalender…