LilleLyd - Chaotic Morf m. gjester

LilleLyd er et månedlig arrangement der det vil bli presentert forskjellige gjester innen det litt odde området av musikk. Kanskje musikk som vil utfordre både ører og hjerne. Både kjente og ukjente navn vil vi forsøke å få presentert. Gjerne noen som vil fremføre for første gang. Vert Øivind Olsen/Chaotic Morphs vil spille en egen liten gig før han presenterer og overlater scenen til gjestene.

De medvirkende;

ØIVIND OLSEN aka CHAOTIC MORPHS

Øivind Olsen kommer fra kalde forblåste Kristiansund. Det sedvanlige med coverband fra midten av 70-tallet og noen år for så å kutte ut musikken. Startet opp igjen rundt 2000 med Hammond-orgel for så å peile mer og mer inn på synth som utviklet seg til en lidenskap for eksperimentell musikk med inspirasjon fra de riktig gamle fra 50-tallet og utover. Else Marie Pade, Karlheinz Stockhausen, Arne Nordheim og andre.

ESPEN FRIBERG

Espen Friberg (f. 1981) er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo. Tegner, designer og driver plateselskapet Take It Easy Policy (www.tiep.biz) sammen med Emil Høgset. Resten av tiden bruker han til å utforske soniske landskap ved hjelp av elektroniske instrumenter og feltopptak. For anledningen så skal Espen bl.a spille på en Ciat Lonbarde Plumbutter. En ganske sjelden fugl innen synth.

JO DAVID

LARS MICHAEL STOCKHAUSEN HEKTOEN
Lars Michael Stockhausen Hektoen (f.1989) debuterer med egenprodusert musikk etter å ha sluppet sin første EP på bandcamp i november 2017. Med bakgrunn fra korps og storband tar han utgangspunkt i trompeten og utforsker nye lyder, landskap og sjangre. Han henter inspirasjon blant annet fra sin morfar Karlheinz Stockhausen, hiphop, jazz og verdensmusikk.

…mer kommer

Legg til ekstern kalender…