Some Feather // Gratiskonsert // Bortenfor

Da Some Feather slapp sin første singel i november 2015 ble hun trukket fram av Tidal som en av artistene det er knyttet størst forventning til i tiden framover. Hun skriver ærlige, kloke og underfundige låter om naturen og kjærligheten, i et låtformat som trekker på klassiske låtskrivere som Joni Mitchell og Tori Amos. Bak navnet finner vi Kristine Hovda, til daglig featurejournalist i hovedstadens største aviser, men som stadig lengter tilbake til strendene og havet på Jæren.

Våren 2017 slapp Some Feather singlene Princess Song og The Forest, som ble spilt på P3 og lagt til Spotify’s Fresh Finds-liste. Nå har hun lagt fra seg synthene, funnet tilbake til sekstitallet og en naturlig stemme båret av vindskeivt piano og smektende strykere.

I fjor høst kom «High Water Mark EP», som tar for seg den skiftende menneskelige naturen, den vanskelige kjærligheten og avstanden mellom det vi tror vi vil og det vi ender opp med å gjøre.
Deichmanske Musikkbloggen plukket ut EP-en som ukas utvalgte tips, og skrev: “I slutten av oktober slapp Some Feather sin debut-EP High Water Mark, som er forankret i sekstitallet og klassisk orkestrert popmusikk. EP’en består av tre rolige og váre poplåter, og den fjerde låten «Love By Association», er en duett med Thom Hell, og er mindre neddempet enn de andre låtene på EP-en. En gripende låt, og EP’ens høydepunkt. En annen EP-favoritt er «More Scared Now». EP-en er utsøkt produsert.”

Debutalbumet ventes i vår og er produsert av Matias Tellez (Young Dreams)

- På scenen stiller hun sammen med Kevin Steinman, Ådne Hovda og Alexander Lindbäck.

Legg til ekstern kalender…