by:Larm Thursday // Ingensteds

by:Larm-torsdagen på Ingensteds:
bylarm.no

KONSERTER:

- Company Ink 19:00 – 19:30
Trondheimsbasert duo med tydelige referanser til 80-talls gitarpop og post-punk, ispedd elementer fra hiphop og elektronika.
Sjekk ut deres seneste singel “Eat Your Ropes” så får du en smakebit på musikken deres.

- Marshall Cecil 20:00 – 20:30
ByLarm 2018 blir Marshall Cecils’ første liveopptreden på norsk jord! Den danske trioen bruker kontrasterende elementer, alt fra humor til alvor, fra sang til rap og fra glede til melankoli. Deres første utgivelse fikk masse god kritikk fra Noisey, som senere publiserte et stort intervju med bandet.

En kort tid etter lanserte guttene deres første EP ”Heady (pt.1)” etterfulgt av ny musikkvideo ”Beatrice, X, Regine ( A timeless Love Regime)” som også fikk ros fra Politikken og Noisey.

- Masasolo 21:00 – 21:30
Den danske vokalisten og gitaristen Morten Søgaard Andersen er mannen bak Masasolo. Han bruker bandet som et utløp for musikalske eksperimenter, samt en personlig dagbok om glede og smerte for å være en drømmer som går inn i voksenlivet. I deres to års eksistens har Masasolo gjort et internasjonalt navn for deres evne til å blande en uklar, psykedelisk lyd med særegne og fengende popmelodier.

- Jimmy Smash 22:00 – 22:30
Ved å bryte med de mest oppbrukte tendensene i kommersiell norsk musikk, blir deres
rendyrkelse av romantikk et friskt pust i den norske urban-floraen. Den quiet storm-inspirerte tilnærmingen til pop utfordrer tradisjonell låtstruktur og blander sensuelle produksjoner med umiddelbart catchy refrenger.
Jimmy Smash består av Mikkel Graham Guttormsen og Håvard Lyngstad, to 24-åringer fra Fredrikstad. De skriver og produserer musikken selv

- Courtesy 23:00 – 23:30
Courtesy er en DJ, eier av et plateselskap og journalist fra Grønland – men som vokste opp i Danmark. Hun har spilt på store utesteder som Betong i Paris, Berghain og Panorama i Berlin og De School i Amsterdam. Samtidig har hun greid å etablere seg som en kraftig soloartist og eier av plateselskapet Ectotherm. Hun er en dame som får til det meste.

Musikalsk sett er hun kjent for å blande stiler og pushe grensene i dance music. Her får man servert ”myk” electromusic og rave på samme tid.

KLUBB:

- Bella Boo 23:30 – 01:15
Bella Boos musikalske innflytelser strekker seg fra jazz til disco, og man vet aldri helt hvor hun lander før hun først er på plass i DJ-boksen. Trofaste lyttere har fulgt de eklektiske mixene hennes gjennom hennes tre-årige residency på Musikguiden på svensk P3.

I 2016 tok hun steget inn i musikkproduksjon, og debut-EP-en hennes på franske “Third Try” var en en vakker hybrid av deep house, broken beat og R&B. Oppfølgeren er rett rundt hjørnet (mars 2018), en 6-spors lekkerbisken på Studio Barnhus.

- Axel Boman (Studio Barnhus – SE) 01:15 – 03:10
Mye har skjedd siden Axels Purple Drank EP ble sluppet på DJ Kozes legendariske Pampa-label. Med monentet fra egne releases på blant annet Permanent Vacation og Hypercolour tok Axel det et steg videre med sitt eget label Studio Barnhus, og fikk propellert karrieren sin til å bli en av de mest ettertraktede DJ-ene i verden på nesten konstant turné.

Ferskest ut av produksjonsovnen er samarbeidsprosjektet med John Talabot, Talaboman, som leverte et knallfint album på R&S i fjor.

Legg til ekstern kalender…