TRIBUTE TO EUROPE m/ ROCK THE NIGHT + MIDNIGHT MADHOUSE

[Bilde]

[Bilde]

ROCK THE NIGHT
er et nystartet Europe tributeband og faktisk Norges eneste, som kjører i gang med første konsert på Gamla i Oslo 23 februar.
Bandet er satt sammen for å «hedre» svenskenes store hardrock sønner som var de største på 80 tallet, hvor de herjet hitlistene og solgte utallige plater spesielt av «The Final Countdown»-albumet og lå på topp i over 26 land.

Helt siden Europe i 1982 vant det det svenske mesterskapet i Rock har superfan og gitarist i Rock The Night,- Kenneth S. Nordheim fulgt sine helter med med nesegrus beundring.

Med seg til å ta Joey Tempest vokale fortreffelighet har han med seg vokalist Jørgen Rockepelle Bergersen, kjent som powerknapp fra flere høylytte band som Darkwing, Lemonstone Circus og Coverman. Med keyboardist Haavard Flaaten (Kristina & The whales, Head over Heels +), bassist Roy Karlsen (Raw Deal +) og trommis Frank Nordeng Røe (Withem++) har gitarist Kenneth S. Nordheim nå samlet det rette laget han lenge har drømt om for å ikke gjøre skam på sine helter.

Dette blir en rocka kveld for deg som liker Europe og 80-90 talls rock så forvent både «Superstitous», «Carrie», «Scream Of Anger», «Rock The Night» og selvfølgelig «Final Countdown».

FACEBOOK

[Bilde]

MIDNIGHT MADHOUSE
serverer en pakke med energisk partyrock, med hovedfokus på klassisk kvalitetsrock og hårete 80-tallsrefreng.
Forvent festlåter fra band som Def Leppard, Kiss, Bon Jovi, Raga Rockers og Mötley Crüe. Og kanskje noen overraskelser!
"Facebook"https://www.facebook.com/midnightmadhouseband

Legg til ekstern kalender…