HAGLE & KÅNNJAKK presenterer LYDEN RUNDT MJØSA m/ Hagle & Kånjakk + Svartepeeng + Godstog & J-Ex + DØNK + DJ TBA + Vernisage + Tattoo

Kl. 15 – 19 (Gratis inngang)
Utstilling av bilder
Espen Voll // Julian Karlsen
Tattoostand: Tom Horseng + Erik Dæhlen
KL. 20:00 – 23:30: Konserter

[Bilde]

HAGLE & KÅNJAKK:
Debutlåta “Hamar, Hagle & Kånnjakk”, lansert i desember 2012, banet vei for det som skulle bli et ellevilt år for Rey-Dar, Glenn Glider og resten av gjengen. Hagle & Kånnjakk er spesielt godt kjent for sin evne til å skildre den lokale fest- og utelivskulturen, men bandet er også opptatt av å hedre hjembyen Hamar. Storhamarsenteret fikk sin egen låt i form av “Las Megas” våren 2013.

Fire år senere var bandet tilbake med “En Hyllest”, til Brygga Kiosk på Skibladnerbrygga og pølsevarianten “Spesial”.

Med godt over 40k visninger på “comebacket” og stor begeistring blant lokalbefolkningen ble og Storhamar Hockey foregivet singelen “Tannløse Vikinger” til sesongen 2017/18 og som balanserer på knivspissen mellom blodharry og livsfarlig hofteparti.

Begge ligger tilgjengelig digitalt på strømmingstjenestene.
WEB
FACEBOOK

SVARTEPEENG
Kølsvart punk med opphav fra mjøs-området

GODSTOG & J-EX
lager musikk som er ulikt all annen norsk hip-hop. De har en hang til kryptiske tekster å tunge beats, men spiller gjerne noe til dama å rødvinsglasset ditt. Sjekk ut EP`n – R-Ep .
EP’n blir gjestet av Sadat X ( Brand Nubian) og J-Ro ( Tha Alkaholiks) som er to amerikanske hip-hop legender.
FACEBOOK

DØNK
er en oslobasert pønktrio som spiller en blanding av nihilistisk junkiepønk og surferock. Tekstene er ofte svarte og kranser om temaer som narkomani, selvmord, sinnslidelse og vold mens riffene kan gå fra det aggressive til det rent absurde. DØNK blir beskrevet av medlemmene som idiotmusikk med knallhardt driv.
En liten smakebit fra debutalbumet hører dere her:

Legg til ekstern kalender…