Izabell + MYRA / ULYDIG

Izabell
Izabell lager melodisk hiphop og kjennetegnes av sin tilbakelente flow over basstung beats. I 2014 debuterte hun med singelen “Ka vet du”, da hadde hun nylig blitt kåret til landets beste kvinnelige rapper av NRK P3 og fått platekontrakt med Universal Music. Singelen ble umiddelbart listet på P3 og tatt med på soundtracket til filmen Haram. Etter suksessen med “Ka vet du” ble det mye oppmerksomhet rundt Izabell og hun har hatt flere TV-opptredener som NRKs “Sommerbåten” og TV2s “Amandaprisen”. I 2015 slapp hun sin debut-EP "Honning & Aske» og hun har også rukket å slippe hele fire singler i løpet av 2017.

MYRA
Med sin hviskende, uanstrengte rapping og lekende lyriske stil har Myra etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Det hele startet da hun ville legge ut sin første låt «Hold An» på SoundCloud, og Leo Ajkics erklæring på sosiale medier om at «Bransjen sover, men våkner snart». Dette førte bl.a. til at Dagbladet og Bergens Tidende skrev dyptgående artikler om henne, og by:Larm øyeblikkelig sikret seg henne til programmet sitt.

Myras stil er sensuell, nær og deilig melodisk, med herlig glimt i øyet. Stemmen hennes har en iboende kulhet, som veksler mellom å sjarmere og sette deg på plass. At hun fikk oppdraget å synge Bergens nasjonalsang «Nystemten» før Cecilia Brækhus gikk inn i ringen på Koengen i Bergen forteller litt om hvor fort folk har fått øynene opp for 23-åringen.

Hittil har Myra sluppet en rekke kritikerroste og godt mottatte singler, som «Link Opp», «Ventet På Deg» og «Lever I Bassen». Foruten å gjeste NRK P3 sin slippfest for hiphop-dokumentaren «Takin Ova» med andre etablerte, urbane artister og festivaler som Bergenfest, Mablis og Slottsfjell, har hun også delt scene med Lars Vaular da han avsluttet Øyafestivalen i 2017.

Hun slapp nylig den høyst fengende singelen «Føler Meg Selv», som ble belønnet som Ukens låt på NRK P3, og den tredje singelen til å bli listet på radio. Låten kan hevdes å ligge skjæringspunktet mellom urban, hip-hop og pop, og viser en ny, spennende side av Myra, som for øyeblikket jobber med sitt debutalbum.

«Folk har mange forventninger til hva jeg skal være, men jeg prøver mest å bare være meg selv» – Myra

ID: 20 / 19 med studentbevis
CC: 150 ordinær / 50 medlem
GRATIS inngang med billett til Femfest

Tidligere på dagen arrangeres Femfest hvor Chateau Neuf pyntes i feministisk ånd, og en hel lørdag er satt av til alt vi liker best; debatter og kulturelle innslag med noen av Norges feteste damer, dans, kule DJs, fete band, inspirerende work-shops og digg mat.

OM ULYDIG
ULYDIG er en konsertserie med kvinnelige artister innen hiphop og RnB i Skandinavia. Konsertene gir kjente og ukjente artister en scene de kan være ulydige på og vår visjon er å fremme mangfold på scenen så vel som innen sjangeren. Konsertserien er et samarbeid mellom Det Norske Studentersamfund, Konsertforeningen Betong og Feministisk Forum.

Legg til ekstern kalender…