Se kunsten der kunsten blir til i Særte kjelksfabrikkens gamle lokaler - Oslo Open 2018

Før i tiden, frem til 1967 produserte Særte kjeks m.m. i lokalene. Nå produseres det kunst og musikk fordelt på atelier, kultursenter og lydstudioer i flere etasjer.

Lørdag, 21. april kan du oppleve noe av kunsten som lages her i forbindelse med Oslo Open.
Johannes Tvedt, Anny Langer og Ida Skaar inviterer til åpne atelier lørdag, 21. april 2018 fra kl. 12.00 til kl. 18.00 i 4. etasje i Østerdalsgata 1, Oppgang G.

Johannes Tvedt er bosatt i Grünerløkka bydel, Ida Skaar på Nordstrand, mens Anny Langer bor i bydel Bjerke, men alle tre har funnet sitt arbeidslokale i den gamle fabrikken.

Lurer du hvordan bilder blir til? Hvordan kunstnere jobber? Hvor de henter inspirasjon? Ta deg en tur til våre åpne atelierer og finn ut… :-) Se bildene, spør spørsmål, eller bare kom og se.
Ta heisen eller trappen til 4. etasje 😊

Oslo Open er Norges største kunstfestival og gir publikum mulighet til å se kunst i kunstnerens atelier. Under arrangementet Oslo Open 2017 som gikk av stabelen 22. & 23. april 2017 åpnet 380 av Oslos kunstnere dørene for publikum og det var duket for en intensiv helg full av unike kunstopplevelser og mulighet for å delta på arrangementer som Åpne Atelierer, Barnas Oslo Open (BOO!) guidede turer samt en rekke utstillinger arrangert av og med byens kunstnere.

Oslo Open har årlig rundt 9000 besøkende, er åpent for alle og har gratis inngang.

Velkommen til åpne atelier i Østerdalsgata 1 G, 4 etasje

Anny Langer – foto – tribaldancers

– Ida Skar – maleri

– Johannes Tvedt – maleri
Legg til ekstern kalender…