Pluss Pluss kuratert av Hanan Benammar

Siden det ble etablert i 2011, har Pluss Pluss betydd intet mindre enn Black Box teater pluss pluss: en forlengelse av det performative kunstfeltet som teatret allerede rommer. Pluss pluss er en tverrestetisk plattform for både framvoksende og etablerte kunstnere, og et møtepunkt hvor publikum og kunstnere kan finne gjensidig inspirasjon.

Fra og med høsten 2017 er konseptet for Pluss Pluss under utvikling. Konsentrert på én kveld hver sesong vil en ny kunstner inviteres til å kuratere sesongens utgave, med carte blanche til å riste i format og innhold, men med utgangspunkt i tre enkle regler: en åpen utlysning for prosjekter og ideer slik at alle er invitert til å bidra / programmet skal settes sammen på tvers av visuell kunst og scenekunst / kunstnere i etableringsfasen skal inviteres.
Denne utgaven av Pluss Pluss er kuratert av Hanan Benammar.
-

Hanan Benammar (født 1989) er en algerisk/fransk kunstner basert i Oslo, som jobber konseptuelt i feltet mellom geopolitiske, miljømessige og sosiale forhold. Hun organiserer og kuratere også kunstprosjekter som en del av hennes kunstneriske praksis. Benammar er utdannet ved Kunstakademiet i Oslo (mastergrad) og Dutch Art Institute i Nederland (mastergrad). Hun har utstilt og utført flere steder, sist på Musée de la Camargue (Arles), Gallery RAM (Oslo), Edge of Wrong (Cape Town), Radikal Unsichtbar (Hamburg) og Radiophrenia (Glasgow).
-

Gratis inngang. Det er ikke nødvendig å forhåndsbestille billett.

Legg til ekstern kalender…