Mindful Parenting & Meditation for Kids

Mindful Parenting & Kids’ Club
Saturday 28. April, 12. May | 14.00 – 15:15
Majorstueveien 26, Oslo

Pris:
Barn 100,-
Mindful parenting voksne 160kr. 120kr for studenter, honnør og arbeidsledige.
(50 kr for voksne som deltar bare i barnas aktiviteter og meditasjon)

Foreldre og barn begynner sammen med en kort meditasjon på norsk.
Etterpå er deler de seg opp og barn engasjerer seg i et spennende eventyr for yngre førstegangsmediterende. Barna blir varsomt veiledet i meditasjonsøvelser og morsomme aktiviteter. Kursene tar for seg ulike temaer og aktiviteter, alle kursene er ulike. Vi undersøker viktige temaer som kjærlighet, ekte selvtillit, respekt, empati, visdom og hva som gjør oss virkelig lykkelige.

Barn er naturlig nysgjerrige og vi har god erfaringer med å vise barna at det er både spennende og nyttig å utforske også den indre verden. Aktivitetene er kreative og morsomme for både barna og foreldrene, vi er sikre på at disse kursene gir både barn og foreldre en meningsfull og lærerik tid sammen.

I et eget rom har foreldrene en kort undervisning og muligheten til å diskutere hvordan man kan praktisere oppmerksomhet som en forelder med sine barn. (undervisning på engelsk for foreldrene med Gen Kelsang Tubchen)
Vennligst forhåndsbestill, la oss få vite hvor gammelt barnet ditt er og hvilke språk det har kjennskap til.

Nordisk Kadampa meditasjonsenter tilbyr et trygt miljø for ditt barn, slik at det kan engasjere seg i meditasjon og aktiviteter knyttet til meditasjonspraksis. Du kan velge om du ønsker å ta del sammen med barnet ditt eller hvile i de fredelige omgivelsene av senteret i kafeen vår i tillegg til at det er mulighet for deg også å hvile deg i meditasjon.

Kurset passer for barn mellom 4 – 11 år. Foreldre er velkommen til Mindful parenting selv om deres barn ikke passer i aldersgruppen.

Legg til ekstern kalender…