Nye kurs i STUDYO høsten 2018!

[Bilde]

Slik ser oversikten over kursene på STUDYO til høsten ut!

Denne gangen kjører vi en litt annerledes vri med undervisning i sentrum kun på mandager og satser litt høyere med dansegruppene våre Ponderosa Sweethearts og Bellycious.
Nytt for høsten er morgentrimmen og Footloose med mage,rumpe, lår- styrketrening, så det blir mange fine treningsmuligheter!

Mandag

kl. 08.15-09.15 Myk start – Magedans
kl. 15.30-16.30 Line Dance
kl. 16.30-17.30 Magedans teknikk – Alle nivåer
kl. 17.30-19.00 Bellycious
kl. 19.00-19.45 Footloose MRL
kl. 19.45-21.15 Ponderosa Sweethearts

Fredager etter avtale:

kl. 16.00-17.45 Arabix i parken
(avtales fra gang til gang i elevenes FBgruppe med værforbehold)

Vil du være med i en av våre dansegrupper?
Ponderosa Sweethearts er en line dance trupp som får oppdrag som dansing på konserter, festivaler og events i tillegg til at de arrangerer månedlige Låvefester på Wurst i Strøgetpassasjen. Line dance er utrolig moro og ikke minst- Veldig god trim, så kunne du tenke deg å være med oss på eventyr og ha det gøy i western stil er det bare å ta kontakt!

Bellycious er STUDYO’s magedansgruppe bestående av de mer drevne elevene som ønsker å jobbe målrettet med dansen og avansere ferdighetene gjennom hardt arbeid og lek. Vi er en uhøytidelig gruppe som opptrer jevnlig på byens mange magedansrelaterte arrangementer og utvikler koreografier innenfor alle sjangere. Det er plass til fler, så ikke nøl med å bli med dersom du har en danserinnespire i magen :)

Myk start er en rolig magedansklasse med fokus på myke bevegelser og tøyende øvelser som setter kroppen i gang og sikrer en deilig start på uken. Nivået passer for alle, inkl. gravide og mødre i barsel. (babyen kan være med i bæresjal). Anbefales på det sterkeste for alle med stive kropper og rygg/nakke problematikk.

Line dance er ekstra gøy trening fordi man virkelig ikke merker at man trener før man står der og tørker svette med et stort smil om munnen. Dette er også en ypperlig time for de godt voksne da dansene utføres i variert tempo og trinnene bedrer koordinasjon og balanse gjennom å bygge opp kjærnemuskulaturen samtidig som vi tar i bruk alle de store muskelgruppene.

Magedans Teknikk er åpen for alle uansett nivå. Grunnteknikken gjennomgås grundig før vi utfordrer bevegelsene med variasjoner og tempoveksling, og tidvis setter trinnene sammen til små kombinasjoner. Populær klasse for alle som elsker å danse magedans både for dansens og helsens skyld!

Footloose MRL er en høyintensitetsbolk med dansetrinn i høyt tempo etterfulgt av styrketrening med fokus på Mage-Rumpe-Lår. Passer for alle som kjenner til styrketreningen på STUDYO fra før eller har erfaring fra treningsklasser på andre treningssentre. Vi bruker treningsstrikker.

Det er 20 uker i høstsemesteret, så denne gangen introduserer jeg klippekort i stedet for “tren så mye du vil”.

10 klipp koster 1.875,- (tilsvarer et 10-ukers kurs), men da kan du trene så mye du vil hele dagen ved å klippe et ekstra klipp.
Altså ett klipp = en klasse pr. dag, to klipp = TSMDV

Semesteret starter den 6. august og avsluttes rett før jul.

Påmelding/klippekortbestilling til [email protected], og oppgi gjerne hvilke klasser du er mest interessert i.

Nyt sommeren i mellomtiden- Vi gleder oss!

Legg til ekstern kalender…