Lanseringsfest for romanen Jeg skal beskytte deg av Birger Emanuelsen

For seks år siden lanserte jeg debutboken For riket er ditt på Last Train. Det skjedde 16. august, samme dag som vårt første barn ble født. Den 20. august begynner han på skolen, så hva passer bedre enn å samle venner og bekjente til ny feiring. Denne gang av romanen Jeg skal beskytte deg.

Det blir opplesninger, samtale med psykologspesialist for åpen scene, og sikkert noen overraskelser. Det vil også bli boksalg — med en hyggelig rabatt.

Om Jeg skal beskytte deg:

Et nytt terrorangrep utspiller seg i Paris. På lærerværelset i Oslo følger Jon situasjonen over mobilen. I barnehagen sitter hans fem år gamle sønn, Andreas, og perler. Kona Vilje jobber overtid.

Helt siden Andreas ble født, har Jon vært hjemsøkt av et sinne han er i ferd med å miste kontrollen over. Samtidig fylles han av en frykt for at verden rundt den lille familien er i oppløsning. Overalt ser han faresignalene: klimakrise og økologisk kollaps, terrorangrep og religiøs fanatisme. Mot Viljes råd går han stadig lenger i å forberede seg selv og sønnen på fremtiden han tror vil komme.

Jeg skal beskytte deg er en roman om vold og kjærlighet. Om å forberede seg på nye tider. Om å ville beskytte sine nærmeste, selv om det kan gjøre dem vondt.

Les mer om romanen her: jegskalbeskyttedeg.com

Legg til ekstern kalender…