Hur vi kan løse våre mennskelige problemer

Vi kan se at det er mange problemer i vår verden. Vår opplevelse av lykke og indre fred er svevende og kortvarig, mens våre problemer øker. Oppdag den sanne kilden til disse problemene og bli en som har evnen til å løse både egne og andre problemer.

• Finn metoder for å løse våre problemer som virkelig fungerer.
• Bli en positiv og inspirerende person.
• Oppdag meditasjon for å endre ditt syn på verden.

Lær hvordan du kan overkomme negative tanker slik som sinne og ukontrollerte fristelser som skaper endeløse problemer for oss selv og andre og hindrer oss i å oppnå våre dypeste ønsker. Erfare hvordan du kan utvikle et tålmodig sinn som har evnen til å overkomme livets utfordringer med ekte glede.

Disse kursene vil bli ledet av Vemund Skulberg. Han er student på vårt lærer studieprogram og han har studert og praktisert meditasjon i mange år. Vemund er kjent for sitt varme og gode hjerte.

Kurset vil på undervist på norsk og egner seg for helt nye så vel som de som ønsker å styrke og fordype sin meditasjonspraksis. Hvert kurs inneholder en forelesning og en til to guidede meditasjoner. Hvert kurs er selvstendig, så du kan velge om du vil stikke innom når det måtte passe deg eller om du vil få med deg hele serien for optimalt utbytte av kurset.

Legg til ekstern kalender…