Støttefest for Majas bil med mat, drikke og gøy i kolonihagen på Etterstad.

Velkommen til støttefest for Majas bil 4. august på parsell 54 i kolonihagen på Etterstad! Med Restaurant Müll som serverer utsøkt dumpstermat og steinovnspizza, Apples in Space spiller konsert, Ugly Grrls spiller musikk og det blir øl, smoothier, moscow mules, kaffe og kake! Vi har både et flashtattoostudio for anledningen og det vil bli gigantiske såpebobler for store og små klokka 17.

Dessverre har Majas bil gjennomgått noen dyre reparasjoner og trenger vår hjelp. Vi vil ha en donasjonskasse i dens navn. Pengene går uavkortet til å dekke disse nødvendige reparasjonene. Det blir spis-så-mye-du-vil og drikke for en liten penge. Ikke stress med cash, vi tar Vipps.

4. august er dagen og portene er åpne fra kl 15:00. Parsellnummer: 54. Ta med dine venner og bestemødre og hunder! Alle er hjertelig velkommen og maten serveres dagen lang, Apples In Space spiller kl 19, Ugly Grrlz snurrer plater og vi runder av nokså seint. Vi sees på lørdag!

Det vil bli solgt lodd til et lotteri med fantastiske premier. Kanskje får du ta med deg Hagens flotteste tomatplante eller Apples in spaces discography og merch hjem? Du kan til og med vinne en tatovering til deg selv eller en venn tatovert av Niko! Har du lyst på en av de sykt fine premiene, men kan ikke komme lørdag? Null problem. Støtt gjerne Majas bil ved å vippse 10 kr per lodd til 92649191. Merk med ditt navn og antall lodd så ordner vi med prisoverrekkelse seinere ;)

Program:
15:00 – til seint, med servering dagen lang.

Kl 17:00 – Såpebobler på lekeplassen
Kl 16:00-19:00 – Flashtattoostudio 54 er åpent
Kl 19:00 – Apples In Space akustisk konsert
Kl 20:30 – Loddtrekning
KL 21:30 – Dj Dorky fra Ugly Grrls

Legg til ekstern kalender…