Helgekurs i Komplett Sangteknikk 13. og 14. oktober

Complete Vocal Technique (CVT) med Beate Myrvold og Guro von Germeten inviterer til introduksjonskurs i CVT, Komplett Sangteknikk. Kurset egner seg både for deg som er helt nybegynner i sang samt deg som har sunget mye, men ønsker å lære mer om CVT. I løpet av helgen kommer vi til å fordype oss i grunnleggende prinsipper for sang, stemmens funksjoner, klangfarger, effekter, formidling og repertoar. Vi underviser også åpent rundt hva og hvordan vi tenker når vi bruker CVT i undervisningen, så kurset vil egne seg godt for deg som er pedagog også. Vi kommer til å be om innspill til kursinnholdet i god tid før kurset holdes – slik at har mulighet til å forme kurset etter hva nettopp DU jobber med for tiden!

Beate Myrvold og Guro von Germeten er begge utdannet CVT-lærere fra Cathrine Sadolines skole Complete Vocal Institute i Kjøbenhavn og har mottatt tittelen Authorised Complete Vocal Teachers. Sammen og hver for seg tilbyr de kurs, enkelttimer, studiocoaching, bransjekunnskap m.m med base i Complete Vocal Technique.

Kursdagene består av en teoridel, samt en bolk med masterclasses, hvor du bestemmer selv hva du ønsker å jobbe med. Du vil synge både lørdag og søndag, og du vil også få synge med både Beate og Guro. Best utbytte av kurset får du, om du har med deg en sang med konkrete utfordringer eller tanker om hva du ønsker å jobbe med. Her er alt mulig: Har du lyst til å bruke stemmen din akkurat som du vil uten å bli hes og sliten? Har du lyst til å leke med mulighetene som bor i nettopp din stemme? Ønsker du å prøve deg på en helt ny sjanger? Ønsker du å nå høyere eller lavere toner, ha mer eller mindre volum? Vi jobber med Complete Vocal Technique helt uavhengig av sjanger, så om du ønsker å synge klassikk eller rock (eller alt i mellom, før og etter) er helt opp til deg.

“Tusen takk for en fantastisk helg! For meg var dette helt avgjørende for videre sang kjente jeg. Det var den brikken i puslespillet jeg ikke fant! Håper vi sees igjen!” – tidligere kursdeltager.

Pris for hele helgen er 2500,- (studentpris 2100,-).

Bindene påmelding, ved avbestilling senere enn 14 dager før kurs returneres ikke kursavgift.

Se Facebook for mer informasjon. Ta gjerne også kontakt på Underskog eller mail ved spørsmål om kursinnhold.

Legg til ekstern kalender…