Lilleord

LilleOrd inviterer til nok en litterær kveld på Lillekampen. Denne gang presenterer LilleOrd utelukkende slampoesi, formidlet av tre dyktige kvinner, avsluttet med heidundrandes frijazz-saksofon spilt av en dyktig mann.

De medvirkende:

Introdusør : Mikkel Øyen – Litteraturviter og skolebibliotekar, arrangør av litteratureventet Splittet Kjerne. Publisert tekster i Gruppe 11 (Kolon), Bejing Trodheim (Bejing Trh.) og Ibsen: Etter mørkets frambrudd (Litt.Melk).

Programmet oppdateres fortløpende

ODA AUNAN – Er utdannet skuespiller, med en BA fra Australia. Etter endt utdanning, jobbet hun flere år i Australia som utvikler av og aktør i ulike forestillinger, blant annet Afterwards we’ll go away, Heart of Gold og The Rusalka Thread. Til slutt flyttet hun tilbake til Oslo, jobbet med figurteater, fikk seg en mastergrad på KHIO og har de siste årene drevet med SLAMpoesi. Hun er og en del av SLAMkollektivet.

HAWA JANLO – Hawa er 21 år og liker å uttrykke følelsene sine gjennom tekst. Teksten «Min din kropp» skal trykkes i antoligien utgitt av Agenda X. Ved siden av skriving driver Hawa med teater, både som skuespiller og manusforfatter.

REGINE FOLKMAN ROSSNES – Regine er en norsk scenekunstner, slampoet og tekstforfatter fra Oslo. Høsten 2014 ble hun introdusert for slampoesi på Cafeteatret, og som nå har blitt en stor lidenskap for henne. Hun jobber for at flere skal bli introdusert for slampoesi, og opptrer gjerne på arrangementer og arenaer der dette ikke er en så vanlig uttrykksform. Regine har blant annet deltatt på Miss Manillusion Got Talent 2017, og den første markeringen av #metoo i Norge. Høsten 2017 fikk hun skriveopphold og stipend ved Akershus Teater, via prosjektet ungTEKSTakershus for videreutvikling av tekst innen scene. Til høsten blir skuespillet «Blottlagt» publisert i en samlebok med tekster fra denne satsningen.

MUSIKK:

Dag Stiberg – Frijazz.

Dag er en mangesidig musiker med saksofon som sitt element. Musikken har føttene plantet i støy, metall, psykedelia og frijazz. Han er en del av musikk-kollektivet Metronomicon Audio. Nå vier han tiden sin mest til balkanmetallbandet Trollfest og støyfirjazzduoen Burning Tree.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…