Vintage Soul, Funk og Rocka Nyveivsfest m/ UNG PIKE FORSVUNNET + LODIN LEPP

KONSERTSTART KL.20.00!

Lodin Lepp gjør nå sin 13. konsertfest på Gamla siden 2004 og har sammen med gode gjesteband alltid satt stor stemning. Med Ung Pike Forsvunnet som gjør sin 3. opptreden på Gamla vet vi dette kommer til å bli nok en super konsertkveld hos oss.

[Bilde]

UNG PIKE FORSVUNNET:
I 2018 er det 36 år siden oslobandet Ung Pike Forsvunnet vant en rockekonkurranse i NRK-programmet Ungdommens Radioavis. Vinnerlåta het «Denna byen er vår», og seieren førte raskt til platekontrakt og hektisk konsertvirksomhet over hele landet på 80-tallet. Så fulgte en lang pause, men i 2010 var de tilbake til hengiven respons fra mange tidligere og nye fans. Tre utgivelser og en rekke konserter seinere er bandet med sine 10 musikere igjen klar for å lage stor fest på Gamla sammen med Lodin Lepp.

Vi gleder oss til den særegne blandingen av rock med islett av soul, pop og nyveiv, ledet an av vokalist Anne Danielsen. Og med et 36-årsjubileeum å ivareta, er det mer enn sannsynlig at Oslo-hyllesten “Denna byen er vår” står på settlista – sikkert sammen med bandets aller siste utgivelse, singelen «Ung pike forsvant». Slik vil 36 års historie både høres og synes!
FACEBOOK

[Bilde]

LODIN LEPP:
Det Oslo-baserte soul- og funk-bandet Lodin Lepp har eksistert siden 1999 og har spilt på mange scener og på mange fester over hele Østlandet (John Dee, Damplass, Ekeberg-restauranten, Norges Varemesse – og hadde for noen år siden rekorden for antall opptredener på Gamla). Bandet har hatt et kjerne-repertoar knyttet til den gamle Memphis-soulen fra 1960-tallet, men har stadig tatt opp ny musikk vi liker og gått i retning av funk og jazz-rock.

Lodin Lepp begynte med seks venner, men har utvidet besetningen underveis og spilt med et hav av gjesteartister, korister, solister på gitar, trompet, saksofoner og cello (!). Bandet teller nå 10 faste medlemmer, med to sangere, tre i blåserrekka og gleder seg vilt til en tett og svingende kveld på Gamla med gamle venner og kjente i Ung Pike Forsvunnet.
FACEBOOK

Legg til ekstern kalender…