OFT TOUR avslutning 2018 presenterer All In One crew

All in One ble dannet i 1988 av Circle og Tarik fra Stockholm, Goal fra Oslo, og København-malerne Bates, Side og av-og-på-medlem Great. De har alle vært nøkkelpersoner i graffitimiljøet i hver sin hovedstad siden midten av 80-tallet. Bates er nok mest kjent, han regnes i dag som en av verdens ledende malere, og forlaget From Here To Fame Publishing med bok serien On The Run ga ut en bok med hans verker allerede i 1998.

Circle og Tarik malte alt i 1989 veggmaleriet “Fascinante”, som er Skandinavias største og eldste av sitt slag som fortsatt eksisterer, og regnes som en milepæl innenfor graffitiscenen og var vært et viktig symbol at liberaliseringen av synet på graffiti i Skandinavia. Veggen er i dag fredet. Tarik jobber i dag med film, og han debuterte med den dystopiske animasjonsfilmen “Metropia” (2009). Circle driver i dag et tatoveringsstudio og har dessuten solgt Skandinavias dyreste graffitikunstverk Re-Circle for 100.000,-.

Side og Great har i over 30 år vært noen av stillederne i København-miljøet, Side var i tillegg en av de første som ble bøtelagt for å male S-tog, som til og med fikk en notis norske aviser (1986). Great har vært en av Bates’ trofaste partnere gjennom alle år, når han ikke har hatt graffitipauser. Han jobber i dag som illustratør.

Goal er den største ringreven i Oslos graffitimiljø, og har siden midten av 1980-årene vært ivrig maler, ideolog, historiker og samlingspunkt for norske malere. Han har også vært en viktig bakmann når internasjonale graffitiartister har gjestet Oslo. Siden 1989 har han og Tommy Tee laget og utgitt det internasjonale graffitimagasinet FatCap. Det siste nummeret ble utgitt i 2013, det jobbes disse dager med en bok.

All In One viser veggmalerier under avslutningen til OFT-turné 2018

Legg til ekstern kalender…