Ed, Edd og Eddy / DAB / Huggu Buver

[Bilde]

Ed, Edd og Eddy er et band som består av 3 guttær fra Sarpsborg.

Joakim Hæren – Bass og koring
Vilhelmas Kektas – Trommer
Henry Solstrand – Gitar og vokal

Bandet spiller musikk av sjangeren indie-rock/fuzz-pop og er også ille hyggelige guttær!

Låtene som blir spilt startet egentlig som solo-prosjektet til Henry, men han vil gjøre det om til et band og formet Eddy!

Låtene er på norsk (utenom 1 sang) og handler mest om kjærlighet og jenter fordi Henry har ikke klart å skrive om noe annet enda!

Link til musikk/demoer:

soundcloud.com/henry-solstr…

DAB

Bandet DAB er en trio fra Røros som høres ut som Hvitmalt Gjerde, Real Estate og tidlig deLillos, med tekster på norsk om ting du både forstår og ikke visste at du forsto.

De gav ut debuten “Rastløs EP” i fjor og spilte i den forbindelse inn orgelet i en av landets største kirker, og tok med seg et trommesett ned i en gruve for å spille inn klangen man bare får 50 meter under bakken. På scenen er det kun gitar, bass og trommer. Enkelt og greit.

Trioen DAB har eksistert i to år og har spilt konserter i Trondheim, Oslo og Røros og omegn. I 2017 ble de valgt ut til å være med i den trønderske bandkonkurransen TM:live, samt var Ukas Artist på NRK Trøndelag. Sommeren 2018 gjestet de Livestockfestivalen og slipper ny singel i høst med påfølgende turné. På konsertene ønsker de ingenting annet enn at publikum går hjem med et større smil enn da de kom.

“Variert og tidvis svært originalt. En spennende nykommer.”

- Deichmans Musikkblogg

Musikk:

open.spotify.com/artist/2nI…

Huggu Buver

Huggu Buver er ei nyoppstarta gruppe fra Røros som spiller en eksplosiv mikstur av råpunk, country og visesang.

Gruppa henter inspirasjon fra et bredt spekter av sjangere og stilarter, men har røtter først og fremst innenfor sen 70-talls punk av typen Dead Boys og Testors, outlaw country typ Waylon Jennings og Townes Van Zandt, og en sterk inspirasjonskilde i røroslegenden Per Bergersen, omtalt som “bygde-Jokke”.

Musikk:

open.spotify.com/album/3sEQ…

Legg til ekstern kalender…