The Regent + El Mapache

[Bilde]

The Regent:
fb.com/theregentband
spoti.fi/2pG9wM0
youtu.be/Drt30B5PJrU

El Mapache:
fb.com/elmapacheband
spoti.fi/2y7evKe
www.youtube.com/watch?v=SuD…

The Regent er melodisk, teknisk og fandenivoldsk pønkrock sterkt inspirert av band fra Fat Wreck Chords og Epitaph-leiren.
Med tekster som sparker oppover bidrar The Regent til å spre ordet om en klode i fritt fall og dens korrupte ledere. På scena leveres låtene med et musikalsk overskudd sjeldent sett i denne sjangeren, og med en energi som om hver konsert var den siste.
Tight, høyt, energisk.

Albumet “Political Fiction” ble sluppet i oktober 2017 til strålende kritikk i både inn- og utland.
“Political Fiction – et høyt konsentrert politisk manifest pakket inn i en melodisk og aggressiv bonanza uten sidestykke”
The Regent, med Kjell Thomas Mathisen fra Halden i spissen gleder seg stort til å spelle i Halden igjen!

El Mapache:
Tidlig 2018 slapp Fredrikstad bandet El Mapache to etterlengtede singler som tok livesettet deres til nye høyder med oppvarmingsjobb for The Nomads på Blå i Oslo, fullt hus på hjemmebane, Pønk i Parken og suksess på festivalen End of Summer. Nå har de vært i studio igjen og spilt inn tre nye singler og den første med tittelen “Just another lovesong” ble sluppet digitalt fredag 7.september. Fredrikstads finest som de liker å kalle seg spiller tight pop punk/rock med catchy refreng, så frem med danseskoene!

Legg til ekstern kalender…