Reggae Regular Special! Fyakin (Live - JAM) Safari Sound International, Jah Ark Manifest & Dominic Reuben

Artisten som er på alles lepper i Jamaica kommer til Oslo 1. desember, sammen med Sveriges mest populær reggae sound crew – Safari Sound International, pluss Jah Ark Manifest og Dominic Reuben

Reggae Regular Special
LIVE: FYAKIN (JAM)

support: Safari Sound International (SE)

Jah Ark Manifest

Dominic Reuben

Lørdag 1. desember

Melahuset, Mariboes Gt. 8 (vis a vis Rockefeller)

kl. 22:00 – 03:00
billetter: kr 150

OM FYAKIN

Up and coming artist fra Jamaica – på alles lepper i 2018.

Vinteren 2017 kom låta “Steamin’” fra den relativt ukjente artisten Fyakin. Sangen hadde et moderne, men også vintage/rub a dub lydbilde og var utrolig catchy.

Sangen gikk raskt som en farsott rundt om i verden og mange lister “Steamin” som en av de største reggae sangene i 2017. På dancehall scenen i London, Kingston, New York og Stockholm tok Steamin av, oppfyllte alle kriteriene for en hit-låt og ble Fyakins gjennombrudd. Fyakin backes av det samme laget som sørger for at Kranium og Chronixx dominerer lister og sceneshow over hele verden, så Fyakin er med andre ord i gode hender.

Fyakin har holdt koken i 2018 med singlene Green, Irie og I & I Story, produsert av Walshy Fire og The Expanders. Walshy Fire fra Major Lazer er kjent for et godt øre for “up and coming” reggae artister (han gjorde bl.a. Chronixx, Jesse Royal og Kabaka Pyramid sine debut mixtapes) og arbeidet med Fyakin resulterte i mixtapen “Reggaevival” som ble lansert for en måned siden.

Reggae-kjennere rundt om i verden rater Fyakin som den neste store reggae-stjernen, og vi kan ikke annet enn å være enig. På nyåret lanserer Fyakin sin debut EP på Chronixxs label, og det lille vi har hørt, høres ut som torden.

Fyakins første opptreden i Europa var på Reggae Geel-festivalen i sommer og vi er stolte av å kunne presentere Fyakin i Norge for første gang, som en del av Safari Sounds 15 års jubileumsfest.

OM SAFARI SOUND INTERNATIONAL
Safari Sound International blir tonåring och fyller 15 år! De feirer med store fester i Stockholm og Oslo. Safari Sound startet i Malmø i 2003 og etterhvert flyttet alle til Stockholm. De fikk gjennombrud til mainstreamen via radio program på svenske P3 på fredag kvelder. De har spilt musikk for BBC 1 Xtra og deltatt i store “sound clashes” med europas mest populær reggae sounds (DJ crew/Sound system) Safari har turnert Europa, Japan, Gambia, Midtøsten, USA og Jamaica.

OM JAH ARK MANIFEST
En av Skandinavias aller beste soundsystem som har fortsatt tittelen Sound Clash Champion.
Med seg har de kremen av norsk reggae representert ved blant andre familiemedlemmene Admiral P, Nico D, og Daniel Lion for å nevne noen. Med sin miks av klassisk roots reggae, massive dancehall tunes og egne dubplates av høy internasjonal klasse, ligger alt til rette for en massiv reggaekveld!

Legg til ekstern kalender…