Monalia

[Bilde]

Fredag 8. feb slipper Monalia sin tredje og siste singel til deres kommende album. Dette feires med releasekonsert på Feelgood. På de nye singlene har bandet krystallisert den unike sounden, som nå har blitt til sjangeren “fjellsurf”. Når tonene fra Monalia strømmer ut fra konsertscenen, føles det som å sveve over tretoppene i et øde fjellandskap. Befriende og friskt, akkurat som fjelluften.

“Lager det vi vil beskrive som knallgod indie; litt Breeders, litt Spiritualized, litt Slowdive. Dette er superbra norsk musikk!”
- Stjernepose, NRK P13

“Når man anvender grunnrissene i 60s-psykedelia/psych og Spacemen 3/Darkside/Spiritualized, og tøyer uttrykket i sin egen retning, da kan kvalitet oppstå. Og det har det gjort i dette tilfellet…”
- Deichmann musikkblogg

Monalia er et Oslo-basert band, med dype røtter fra Telemarksfjellene, der bandets grunnlegger, Terje Halmrast, er født og oppvokst. Bandet har hentet mye av sin musikalske inspirasjon fra to ulike strømninger innen musikken: 60-tallets pop musikk, med sine melodiøse, fengende og utadvendte melodier, og den britiske indiescenen på 80- og 90-tallet, med sitt svevende, psykedeliske og innadvendte lydbilde.

Monalia var i studio første halvdel av 2018, og har gjennom flere singelslipp i løpet av høsten og vinteren, gitt oss en god forsmak på det kommende albumet, som kommer ut 5.april. Førstesingelen “Want To Be A Star”, som kom ut 14. september i høst, har blitt spilt på P3, P1, Radio Nova og Ordentlig Radio, og A-lista på Radio Rjukan. Singel nr. 2 “HTLT”, som kom ut 2. november, har fått meget gode kritikker både på radio og i musikkblogger, blitt anbefalt av NRK P3 Urørt og spilt på P3. Låta har også blitt lista på fransk radio og blitt spilt på radiostasjoner i USA, Storbritannia og New Zealand gjennom det anerkjente radioshowet, “Ola’s Kool Kitchen”. Deres siste og tredje singel til det kommende albumet, “Coming Home”, kommer ut fredag 8.februar.

Linker:

open.spotify.com/artist/3Eo…

www.facebook.com/monaliaband

www.monalia.no

www.youtube.com/watch?v=x9I…

www.youtube.com/watch?v=6gD…

Legg til ekstern kalender…