Carpool Lane + Vendela Quick

[Bilde]

Carpool Lane:
Fra Fredrikstad, og med både hode og hjerte godt plantet ned i punkrocken – ispedd en dose krydderurter fra hardrocken – finner vi Carpool Lane.
Bandet, som ble formet tidlig i 2017, kan best beskrives som den direkte oversettelsen “kollektivfelt”: et nødvendig onde som i tide og utide blir gjenstand for debatt.

Bandet er aktuelle med 2 nye låter høsten 2018, og vil etter planen ta med seg rocken over til Japan i 2019!

Om du liker dårlige vitser som gjennomføres etter beste evne, riff som slår i murpussen, bass som gjør at hjertet hopper over et slag, og perkusjon som et skolekorps på avrusning: da er dette noe du bør (les:må) få med deg.

Vendela Quick:

Vendela Quick er summen av Magne Sandbæk, Fredrik Varfjell, Roger Nilsen, Dennis Engebretsen og Robin Olsen. På samme måte er kulturuttrykket de presenterer fra scenen summen av titusener av år med rytmisk, melodiøs og lyrisk utfoldelse. Alt fra hulemenneskenes sammenføyelser av stokker og stein, til moderne diskodans er å spore hos Fredrikstads ferskeste tilskudd blandt hva som, uten å overdrive, må kalles gutteband. Dette til tross for at brorparten av bandet faktisk ligner mer på nettopp hulemenn.

CC : 150,-
Aldersgrense 18 år

Legg til ekstern kalender…