Blood On Wheels + Bad Addiction // Feelgood Halden

Etter 2018-utgivelsen “Blood Money” (Crispin Glover Records/Stickman Records) har de tre solide fullengdere i kofferten, uttallige konserter og radiospilling i halve Europa på samvittigheten. Her hjemme har “Blood Money” hatt jevn rotasjon på Radio Rock og Stjernepose/P13 og bandet har også gjestet studio hos sistnevnte.
Turen går nå til Halden og det for første gang!

Blood On Wheels er mørke, seige og tunge i likhet med band som
Monster Magnet, The Stooges, Queens of the Stone Age og Black
Sabbath. Vokalist Frank Reppen er kjent som en av Norges beste rock-vokalister; blant annet gjennom Moving Oos som hadde en av norsk radios mest spilte låter for noen år tilbake. Bak seg på scenen har han et bredbeint og solid komp, som får hvem som helst til å skjelve i buksa. Kanskje ikke så rart at det svinger når gutta har fartstid i solide band som Nullskattesnylterne, Moving Oos, Feet-Punk, James Band, All Trouble m.fl.

«Det kommer til et punkt der fiks hipster-pop fra Brooklyn ikke lenger duger på fredagskvelden. Refreng med frenetisk Ten Sing-koring og blokkfløytesolo gjør absolutt ikke susen. Og en drømmende synth-arpeggio klarer på ingen måte å forbrenne aggresjonen du føler når kjæresten har pakka kofferten og forlatt deg for en dust med el-bil og fondue-sett. Du savner den tiden da musikk tok balletak…. Løsningen er enkel; plant en fot i TV’n og la deg kurere av Blood On Wheels».

Support: Bad Addiction
Bad Addiction er et nyoppstartet band fra Halden.
Sjangeren er rock, og vi kombinerer realtivt mørke og underfundige tekster
med fengende riff og melodier, samt en saftig gitarsolo i ny og ne. Medlemmer er Christian Aamo på vokal/gitar, Krister Stanes Strudahl på gitar, Christoffer Torp på bass og Marius Andreassen på trommer

Billettpris:150

Legg til ekstern kalender…