"Sweatshop Aleppo" - Teaterforestilling

De fleste av oss kan heldigvis knapt forestille oss hvordan det oppleves å være en ung gutt som er fanget i kamphandlinger i Syria, å være en familie i en synkende gummibåt i Middelhavet eller to unge syriske jenter i tvangsarbeid i Tyrkia.

Forestillingen Sweatshop Aleppo av Tale Næss er en støttekonsert. På Vega Scene låner tre skuespillere ut sine stemmer, kropper og musikk ut slik at vi får oppleve små øyeblikk av liv på flukt i en intim scenisk situasjon. Vi bruker musikk for å levendegjøre en drøm noen har drømt. Kanskje er det du som drømmer etter en sen kveld med søk på nettaviser og facebook? Kanskje drømmer du at du er frivillige hjelpearbeidere ved Middelhavet?

Sammen med komponist Jo David Meyer Lysne har vi et musikalsk univers med utgangspunkt i historiene til unge mennesker på flukt.

Jenta Mariam som vil finne brødrene sine, Sara som er forelska i Roch som har vervet seg i krigen, og den sanndrømte gutten som forfølges av drømmer om krigen hvor hele vennegjengen er spredt. Når skuespillerne går over i rollen som musikere på scenen håper vi at du vil lytte til historien deres på nye måter.

Legg til ekstern kalender…