Mossfest

Mossfest er en metalfestival som i sitt første år byr på en vakker blanding av band i sjangeren.
Her får du alt fra black metal til Hallingcore og Verket Scene utgjør en perfekt kulisse i høstmørket.

CADAVER
Legendarisk death metal band fra Råde med Anders Odden i spissen. Bandet ble startet allerede i 1988, og er kjent som Norges første i sjangeren. I 2019 gir de ut singelen Circle of Morbidity, og på scenen blir det knallhardt.

ORDER
Black metal bandet ble dannet i 2013 og består av viktige skikkelser fra metalscenen: Manheim (ex-Mayhem), Billy Messiah (ex-Mayhem/Coackroach Clan), Anders Odden og Rene Jansen (Cadaver). Når Rene Jansen døde i 2014 tok Stu Manx fra Gluecifer over bassen.
Stu Manx, aka Mossing Stig Amundsen er initiativtaker til Mossfest, og ser frem til å se massiv headbanging på Verket Scene.

MORK
Haldens eneste Black Metal band; MORK ble dannet i 2004 av Thomas Eriksen. Som andre band i sjangeren startet bandet som et en-manns prosjekt.
Etter flere kritikerroste utgivelser har Mork siden 2015 også blitt et komplett band som er forrykende live!

ASPHERIUM
Et sjangeroverskridene band fra Moss. Vi snakker death, black, metalcore, prog. Disse gutta har spilt med de beste og er blant de beste. De vil spille gamle slagere samt låter fra sin nye utgivelse “The embers of Eternity”

BLODSMAK
Metal til folket!
Med tekster på nynorsk og en fantastisk
karisma skaper dette bandet en ny sjanger, Hallingcore!
Feite heavyriff lenket sammen med liflige norske folketoner har ført til at Blodsmak har blitt kalt blant annet : " Som Odd Nordstoga på steroider", “En låvedans fra helvete”

SUPERLYNX
En sterk og seig trio fra Moss/Oslo.
De tar deg ned i mørket og opp i lyset med sin blanding av doom, psych og Stoner metal.
Bandet har fått fantastiske anmeldelser av sine utgivelser, og blitt hyllet for sine liveopptredener. Gjør deg klar for en hypnotisk opplevelse.

Legg til ekstern kalender…