UTSOLGT Mørkets time - Solsnukonsert i Emanuel Vigelands Mausoleum

[Bilde]

Emanuel Vigeland Mausoleum har en unik akustikk med 20 sekunders etterklang. Rommet er dekket med vakre fresker som gradvis blir mer synlige når man venner seg til den mørke belysningen. 21/12 er årets mørkeste dag, før det etterhvert blir lysere igjen. På denne konserten utforsker vi både lyset, mørket, den rungende stillheten og eksplosive overtoner. Med konserten ønsker vi å skape et rom for alle følelser mørketiden kan bringe med seg. Konserten inneholder Ravelske temaer, løst komponerte fragmenter og improviserte kadenser tilpasset det magiske klangrommet. Med på konserten er den britiske harpisten Catherine Derrick som er aktuell i Nøtteknekkeren på Operaen, fiolinist Ingrid Mæland som har en fot innen både klassisk, jazz og teater, og mezzosopran Eira Sjaastad Huse, som nylig har sunget ved Opéra de Lyon.


Info:
Det er kun 30 billetter til salgs, og billetter for 220,- kan kjøpes via VIPPS til 45676224 : Eira Sjaastad Huse. Ved spørsmål kan vi kontaktes via SMS eller på e-post [email protected] ved spørsmål.
Siden oppdateres her når det er utsolgt. Merk betalingen med Mørkets time og navnet ditt. Konserten varer ca 45 minutter.

Emanuel Vigeland Mausoleum holder ca 15/16 grader, så ta på varme klær.
Du kommer enkelt opp til Emanuel Vigeland Museum ved å ta t-bane linje 1 Frognerseteren til Slemdal eller buss 46 Ullerntoppen til Grimelundsveien eller Dalsveien holdeplass. Fra disse holdeplassene er det henholdsvis 5 og 8 minutters spasertur.

Video fra øvelse kan sees på Facebook-eventet. m.facebook.com/events/52072…

Legg til ekstern kalender…