KitFai /support: Gutt 20 & Way Down The Rainbow

KitFai returnerer til Sub Scene fredag 14. februar!

Med energisk og melodiøs poprock blander KitFai et direkte uttrykk med store, elegante lydbilder og melankolske undertoner. Bandet ble dannet i 2013, inspirert av musikk de vokste opp med på starten av 2000-tallet. Medlemmene i KitFai har fartstid fra band som Leprous, Shevils, Over the Trees og Psyence Fiction.

KitFai slapp i 2018 albumet «The Things You Left Us». Albumet handler om å bli forlatt, savn og å ønske seg tilbake til sånn det var før. Det er et album som gjenspeiler det å føle seg sårbar og liten i en stor verden. Låtene er kontrastfylte, fra aggressive og sinte til svevende og nostalgiske. Flere av låtene fikk spilletid i NRK p3 og p13.
«…albumdebutant KitFai har klekket ut rekker av små genistreker med uimotståelig begeistringsfaktor.» – Norsk Musikkalender.

Bandet har spilt konserter i inn- og utland, med høydepunkt som Slottsfjell, OverOslo og Pstereo, samt en USA-turné sommeren 2018.

Nå er KitFai tilbake i studio for å spille inn oppfølgeren til «The Things You Left Us», denne gangen i Nabolaget Studio med Roar Nilsen som produsent. De bygger videre på fundamentet fra tidligere utgivelser, men KitFai fremstår nå som enda mer raffinerte, organiske og direkte.

Support:

Gutt 20
Gutt 20 er tre unge menn som spiller indie-rock. De synger navlebeskuende tekster om hverdagen, på norsk. Noen ganger går det fort, andre ganger litt saktere. Medlemmene har lang liveerfaring fra andre prosjekter, ga ut singel i høst og har mer musikk på vei denne våren. FFO: Modern Baseball, lange turer i skog og mark, The Killers etc.

Way Down The Rainbow
Way Down The Rainbow er et band fra Kongsberg som klarer å blø neseblod på scenen som et resultat av ren lidenskap. Det er ingen tvil om at band som Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers og Foo Fighters har vært essensielle for bandets oppvekst. Bandet har blant annet spilt på klubbscener som John Dee, Rockefeller og Union samt Kongsberg Jazzfestival, for å nevne noe. Med en blanding av vill energi, sterke følelser, teknisk spilling og fryktløse opptredener kan du forvente deg en konsert på øverste hylle.

Legg til ekstern kalender…