Avlyst
Motstemmer: Ohnesorg, Folkehelsa og Jon Arne Corell

[Bilde]

Fredag 27. mars inviterer Plateselskapet No. 13 til visekveld på Ingensteds i Oslo.

Konserten er en støttekonsert som skal ruste oss til å fortsette vår satsing på unge og uetablerte band som tør å ta standpunkt til de brennende spørsmålene i vår egen samtid. Denne kvelden byr vi på noe av det ypperste som rører seg på den progressive musikkscenen akkurat nå.

Ohnesorg
Siden debutalbumet «Sanger for rastløse» i 2018 har Ohnesorg spilt en rekke konserter for fulle hus og evner stadig å fortrylle og bevege med sine helt særegne tolkninger av kjente protest- og arbeidersanger. Den siste tida har gruppa dessuten markert seg med stadig sterkere egenprodusert materiale, som vi vil få høre mer av denne kvelden.

Folkehelsa
Folkehelsa brakdebuterte i 2019 med albumet «Evig OK», ei plate bestående av en leken blanding visesang, rock, progressiv folk og med tydelige nikk til norsk folkemusikk. Med den uvanlig forfriskende kombinasjonen av synth, bass, fele, trommer og vokal leverer Folkehelsa et unikt, annerledes og overbevisende lydbilde.

Jon Arne Corell
Jon Arne Corell er en veteran i det norske visemiljøet. Han har medvirket på en rekke plateutgivelser siden tidlig 1970-tall. Mest kjent er han nok for sitt bidrag til gruppa På stengrunn som i 1973 ga ut et selvtitulert album med tonesettinger av arbeiderdikteren Rudolf Nilsens dikt. I 2019 kom oppfølgeren «På gjensyn» som ble mottatt med svært gode anmeldelser av et samlet kritikerkorps.

Dørene åpner kl 19:00. Fra kl 23:00 er det klubb på Ingensteds.

Legg til ekstern kalender…