Underjordisk Dans for voksne - 7 konserter

Juliana Venter
Tuulia Kallio
Strangerous
Simon Gore
Lahestan
Kenneth Korstad Langås
Petter Flaten Eilertsen

Han på bildet er Paolo. Han er i Yogyakarta, og har ingenting med eventet å gjøre. Det har derimot de som har navnet sitt på lista her, og det kan du være dritglad for. Ikke bare fordi hver av dem er verd turen inn langt innafor garasjeporten. Men også fordi det å være innafor litt utafor med støy, droner og folketoner over en lunken øl fra lomma og ei varm suppe fra komfyren på et sted som hverken er bar eller institusjon eller hjemme hos noen, sånn at man kanskje kan spille på en motorsykkel uten at noen tenker på parketten, kanskje er noe av det du har savna mest de siste åra uten å vite om det.
Så egentlig har det bildet noe med saken å gjøre likkavel, for Paolo er en god kokk, og støymiljøet i Yogyakarta er noe av det mest joviale, spontane og sammensveisa som finnes.
Det var bare underbevisstheten som visste det først.

Det er ei ringeklokke til venstre for porten. Det står en S på hver side av klokka. Den er vanskelig å se, men det spiller ingen rolle, for hvis noen bråker som gale i det du ringer på, er det ingen som hører deg likevel. Det samme gjelder hvis du ringer 91831389. Men da kanskje jeg ser at du har ringt. Greia er: du må kanskje være litt tålmodig.

Vi starter litt over fem.

Ikkeno Kulturråd involvert. Så du veit det.

Legg til ekstern kalender…