Kvinnedagen 2020 // Vaterland

KVINNEDAGEN VATERLAND 2020
Søndag 8. Mars
15:00 // Gratis
-———————-
-———————-

Gratulerer med dagen søstre i alle varianter!

Vi vil i anledning kvinnedagen feire med flere av byens beste kvinnefronta band på scenen! Dere er alle hjertelig velkommen til etter-marsj-konsert med ingen ringere enn Oslo-banda DØMT, Pay to Breathe og hold dere fast: selveste Hudkreft! Vi vil også stille sterkt opp med dame-DJs både før og etter konsertene!

Frem til denne kvelden er over vil vi også benytte sjansen til å ha en innsamling til en organisasjon vi elsker, nemlig FOKUS kvinner. Fokus er en paraplyorganisasjon for 60 norske kvinneorganisasjoner, som jobber for å styrke kvinners makt, rettigheter og tilgang på ressurser internasjonalt. De fokuserer på temaer som menneskerettigheter, en likestilt verden, rett til fri abort og arbeid mot kjønnslemleste!

De som donerer et beløp har mulighet til å vinne masse fete premier – dette kan være alt fra gavekort på tatovering til diverse kunstverk, alt produsert av byens dyktige kvinns. Vinnerne blir trekt i løpet av kvelden, og deles ut etter siste konsert. Gjør din donasjon offentlig om du ønsker å delta i trekningen! Vi gleder oss!!!

Bidragsytere:
Victoria Uthaug (Foodshack)
Synne Nilsson
Tina Lindvall
Claudia Tamara
Selma Bahner
Liliana Borge
June DeLenore
Malin Hille
Sylva
Camilla Steffenrem
…og flere!

Legg til ekstern kalender…