Ni timer med Guro Moe

[Bilde]

Tid som metode.

Det finnes kanskje ikke noe lønnsomhet i tid, men kanskje lønnsomhet ikke er poenget, det er tid? Og snart starter vi tida igjen. Hvor starter vi fra?

Jeg fikk ideen til denne nokså langstrakte konserten etter å ha hatt tid til å reflektert rundt tid. Hva har skjedd ved å, på sett og vis, fått en helt annen tid i over to måneder? Hvor starter vi fra når vi setter i gang igjen?

Det kom samtidig et sterkt ønske om å utfordre meg sjøl, i kjølevannet av reiserestriksjoner og alle avlysningene. Erkjennelsen av at det å våge noe er nærmere én selv enn man tror.

Velkommen til et samspill mellom TID, AVSTAND og nye BEGYNNELSER. Gjennom nye møtepunkter i det skapende med andre musikere, dansere og én poet. Bundet sammen av høytlesning fra et utdrag tekster av Henry David Thoreau, som jeg synes passer inn i denne sammenhengen.

Poet: Aasne Linnestå

Steppdanser: Janne Eraker

Dansere: Marianne Kjærsund, Katarina Lisa Skår, Justina Brazaité

Vokalensemblet Oslo 14: Petter Hauglum Bermingrud, Birte Slettevoll, Marika Schultze, Gro- Marthe Dickson, Margrete Skretting Bergset, Hanna Nydal, Åshild Bergill Hagen

Musikere: Elisabeth Nesset, Harald Fetveit, Dario Fariello, Håvard Skaset, Guro Skumsnes Moe

Kamera: Magnar Martinsen, Øyvind Brungot Dahl, Morten Minothi Kristiansen

Lyd: Bjørn Larsen

22.mai
kl.15.00 – 24.00

15.00 Åpning Guro S. Moe
15.30 Guro S. Moe // Justina Brazaité
16.30 Guro S. Moe // Dario Fariello // Justina Brazaité
17.30 Guro S. Moe // Elisabeth Nesset // Marianne Kjærsund
18.30 Guro S. Moe // Janne Eraker // Harald Fetveit
19.30 Guro S Moe // Katarina Lisa Skår
20.30 Guro S Moe // Aasne Linnestå
21.00 Guro S. Moe // Oslo 14 (Petter Hauglum Bermingrud, Birte Slettevoll, Marika Schultze, Gro- Marthe Dickson, Margrete Skretting Bergset, Hanna Nydal, Åshild Bergill Hagen
22.00 MoE
24.00 spell is broken it is over

Legg til ekstern kalender…