Panel: Kreativitet i koronaens tid @ Kortfilmfestivalen

Viruspandemien våren 2020 skapte krise i film- og kulturbransjen, men inspirerte også norske filmskapere til å dokumentere den rare tiden vi lever i. Et panel av eksperter og filmskapere vil se nærmere på “koronakunsten” og arbeidsprosessene bak. Er sant at kriser utløser kreativitet? Og kan den lære oss noe på lengre sikt enn annen filmkunst kan?

Denne panelsamtalen vil foregå på norsk. Panelet består av moderator Vanja Ødegård og psykolog Jan-Ole Hesselberg, samt filmskaperne Lilja Ingolfsdottir og Inge Wegge, som har bidratt med kortfilmer til programmet.

JAN-OLE HESSELBERG er psykologen fra og bak TV-suksessene “Folkeopplysningen” (NRK1) og “Typisk deg” med Petter Schjerven (TVNorge). Der har han vist oss hvor irrasjonelle vi mennesker kan være. Utenfor kjernetiden er han en aktiv debattant og er programleder i den podcasten Psykologlunsj. På dagtid tar han en doktorgrad i beslutningspsykologi og er programsjef i Stiftelsen Dam, en stiftelse som årlig deler ut nær 300 mill. kr til helseforskning og -prosjekter.

Legg til ekstern kalender…