SALT MARKED

Handmade in Norway og SALT tilbyr spennende markeder med ekte kunst, design og håndarbeidsprodukter.

Her finner du kunst og design av høy kvalitet i både tradisjonelle og moderne materialer. Vi har bildekunst og smykker, keramikk og klær, broderi og håndlagde kremer og såper. Hvert marked byr på noe nytt – og alltid spennende!

Kom gjerne innom og bli inspirert. Oslos kuleste markedet skjer hver lørdag i august. Vi får besøk av nye håndverkere hvergang så det er alltid noe nytt å se på!

- – -

Handmade in Norway er et kreativt samfunn som støtter og promoterer kunstnere og designere. Vi hjelper håndverkere bruke tiden på det de elsker – å skape flotte håndlagde produkter. Mens vi legger til rette for at resulterende produkter synliggjøres ved bruk av sosiale medier og ved å arrangere kvalitets kunst-og design markeder.

- – -
Smittevern: Husk å bruke håndsprit som er satt opp på området. Hold god avstand fra hverandre. Prøv å unngå å ta på salgsgjenstander om du ikke skal kjøpe dem.
- – -

SALT Art – Music er et nomadisk kunstprosjekt som ligger ved Oslofjorden og bringer gamle tradisjoner til det moderne samfunn. Disse spektakulære strukturene forteller om en tradisjonsrik nordisk kultur med en nytenkende vri. De er designet av Sami Rintala (Rintala Eggertsson Architects) og under, rundt og ved strukturene tilbyr SALT konserter, forestillinger, andre kunstprosjekter og Nordens største sauna.

- – -

Har du lyst til å delta på et kvalitetsmarked i sentrum send gjerne inn et søknad: handmadeinnorway.com/market…

Legg til ekstern kalender…