I kjelleren med Guttorm - Musikk-quiz nr 4!

Jeg smeller til med en MUSIKK-QUIZ fra Kjelleren igjen! Velkommen til nok en variert digital musikkquiz med fokus på vestlig populærmusikk fra de siste 50 år eller så.

Du trenger virkelig IKKE være ultramusikknerd for å være med, tvert i mot, dette er for absolutt alle som vil ha noen timers hyggelig adspredelse og en slags go’-musikk-følelse i å være sammen med andre, digitalt som alt er nå.

Du stiller på hjemmekontoret med noe å drikke, et lite bidrag (tilsvarende en øl) på Vipps og gleden av å leke quiz med mange andre. Pluss at du får høre masse musikk og tenke og lure og fundere litt. Quiz er alltid bra!

MELD DEG PÅ PÅ FACEBOOKEVENT Her

Hvis dere vil være på lag så går det fint, det er privat-chat på Zoom eller dere kan sitte i sofaen med de korrekte meternes avstand.

Lik og del gjerne videre!

NB! VIKTIG INFO 1:
Siden det er Påske så kan jo dette slå begge veier, enten mange som kan eller ingen. Vi sier at hvis minst 30 har meldt seg på innen onsdag kl. 12 på Facebook-eventet så blir det noe av! IKKE meld deg på hvis du ikke er 100 % sikker på at du er med, ok? Takk.

VIKTIG INFO 2:
Quizen blir på ZOOM. Kl. 1950-ish legger jeg ut link til videomøtet på Facebook, som et innlegg. Følg linken og klikk deg inn i møtet. Hvis du ikke har lastet ned Zoom vil den be deg om å gjøre det, det går veldig raskt. ZOOM pleier å være ganske smertefritt å bli med på. Du trenger IKKE å ha eget abonnement for å være med.

Legg til ekstern kalender…