Spaceport Norway 2021 - The Life Sessions (Oslo)

Etter en lang pause grunnet global pandemi, er vi klare til å komme tilbake!

Spaceport Norway 2021 – The Life Sessions – er en serie med fem arrangementer i fem ulike byer høsten 2021, hvor vi ser nærmere på romfart og romvirksomhets relevans for livet på – og utenfor – jorden.

Vi starter med Oslo 20 oktober kl 17:00 på Mesh Community, der hovedtema er hva som skjer på månen, Mars og lenger ut i solsystemet.

Noe av det du vil oppleve denne kvelden, er:

  • Foredrag om planene for månen og Artemis-programmet de neste år, av måneeksperten James Carpenter fra European Space Agency (ESA)
  • Oppdatering fra det norske RIMFAX-teamet, som nå har en radar på Mars som potensielt kan finne spor etter liv
  • Møte med en tegneseriekunstner som jobber med et stort fremtidsepos ingen før har sett
  • En utstilling fra Høyskolen Kristiania, hvor DU får anledning til være en del av juryen av arbeider som skal være med konkurransen “ART for ARTemis”, arrangert av ESA og Airbus.

Og mer!

Som fysisk deltager vil du denne kvelden få møte norske space start-ups, ledere fra romindustrien og investorer – og vi vil legge alt til rette for at det skal bli en inspirerende, lærerik, verdifull OG hyggelig kveld (som gjerne må fortsette etter programmet er ferdig)

The LIFE sessions vil være gratis for alle digitale deltagere – vil vi gi deg så mye vi kan via skjermen, inkludert muligheten til å stille spørsmål og delta i annen interaktivitet.

Vi er tilbake, we want more space – og vi håper å se DEG i Oslo 20 oktober!

The Life Sessions er støttet av Norsk Romsenter, og vil også ha arrangementer i Bergen, Trondheim, Bodø og Stavanger. Disse vil ha egne programmer og linker for påmelding – følg med på våre web og Facebook-sider for oppdatert informasjon.

Spaceport Norway er Nordens største møteplass for innovasjon og næringsutvikling knyttet til romteknologi, infrastruktur og tjenester, og ble første gang arrangert i Stavanger i 2017.

Legg til ekstern kalender…