Tøyen Impro og Helgekurs for nybegynnere!

  • En leken, trygg og inkluderende intro til impro!
  • For deg med eller uten erfaring fra før!
  • Lørdag fra 10–15, søndag 11–16.

Liker du å ha det gøy? Nysgjerrig på impro eller teater? Kiler det i magen når du tenker på impro?

Velkommen til vårt helgekurs for nybegynnere!

Improteater er teater uten manus, veldig morsomt og noe alle kan gjøre. Vårt helgekurs gir en grunnleggende introduksjon til impro, der deltakerne vil bli guidet trygt gjennom en rekke morsomme impro-leker av en erfaren instruktør.

Leken, eller øvelsene om du vil, er verdens beste måte å lære seg det grunnleggende på, og gjennomføres i fellesskap eller i mindre grupper/par. Alt dette gjør vi uten at noen må opptre for hverandre, være morsom eller prestere på noe som helst måte.

Hos oss vil du oppdage at det handler om å spille hverandre gode, ha det gøy og at du allerede har alt du trenger for å spille improvisert teater, nemlig deg selv! Det innebærer blant annet at man sier ja til det man har lyst til å være med på, nei til det man ikke vil være med på, og at det er lov å ombestemme seg underveis. Hos oss er alt frivillig og feil noe av det beste du kan gjøre.

Den som deltar kan se fram til en helg med mye latter, glede og mestringsfølelse! Deltakerne vil vil få praktisk erfaring med en rekke verktøy som er meget effektive for blant annet å trene opp spontanitet, samarbeid, kreativitet og det å kunne stole på egne ideer. Alle disse verktøyene har stor overføringsverdi til jobb og privatliv.

Velkommen til det morsomste du kan gjøre i Oslo!

Mer info og påmelding på www.toyenimpro.no

Legg til ekstern kalender…