Rosa Faenskap + support: Ashoka + Gloombound

[Bilde]

Lørdag 4. mars spiller Rosa Faenskap på Sub Scene!
Rosa Faenskap er en kjærlighetserklæring såvel som en krigserklæring mot svartmetallen. I en sjanger marinert i usunne mengder testosteron står Rosa Faenskap som en motvekt, og
feirer skeivhet, likhet, og alt som glitrer. Bandet dukket opp i Oslos undergrunnsscene i fjor, og utmerket seg blant annet på Øyafestivalen og Kanalrock.
Rosa Faenskap blander uttrykk fra black metal, post-rock og hardcore punk. Lydbildet er massivt, til tross for at bandet bare består av tre medlemmer. De bytter ut liksminken og svettelukten fra svartmetallen med eyeliner og sukkerspinn. De kombinerer hardttreffende, raske trommer med tung og melodiøs bass, omfavnet av en drømmende lydvegg fra gitaren.
Bandet blander det styggeste og det vakreste musikkverdenen har å by på, i en heksegryte som smaker like søtt som den smaker vederstyggelig. Rosa Faenskap skal etter deres beste evne drive svartmetall-purister til vanvidd, og skal se hell’a good ut mens de gjør det!

Ashoka
Ashoka er en nepalsk / norsk instrumentalduo som ble dannet i 2018, ved Stovner Rockefabrikk. Bandet spiller progressiv metal, som berører elementer fra blant annet black metal, hard rock og hardcore. Forvent deg tunge riff med ambiente melodier!

Gloombound
Gloombound er et norsk band som blander det melankolske fra funeral doom og monsteret fra death/doom-sjangeren. Bandet ble dannet på rock & metall-linja på Buskerud Folkehøgskole i 2021, hvor de blant annet skrev låter til debut-demoen “Astral Exhalation”. Demoen med tre låter ble nylig gitt ut, i februar 2023. Hør deres friske og moderne tolkning av esoterisk funeral doom, live 4. mars!

Legg til ekstern kalender…