Beyond The Barricade + Anchors // Sub Scene

[Bilde]

Beyond The Barricade
Hva får du hvis du blander humor, memes og metal? Da får du kvintetten Beyond The Barricade. En god miks av breakdowns (ikke bare mentale), growling (ikke bare fordi man har vondt) og latter er en måte å beskrive musikken på. 

Musikken er skrevet med lidenskap, samtidig som de minner deg på at man ikke skal ta livet altfor seriøst. På konserter er fokuset å få humøret opp, ha det gøy og lage moshpits, noe de kan garantere. 

I Desember 2021 slapp de sitt debutalbum “Where Do We Go When There Is Nothing Left”. Nå er fokuset på å spille live. I 2019 solgte de ut Verkstedet sammen med Ferrous og Jaggu, og i senere tid har de spilt med bla.a. band som Dead Like Juliet, Kingseeker, Greyscale Season og Atena.

Anchors
Anchors startet da Mats Naalsund og Andrew Haugstad møttes som studenter ved Lyd- og musikk produksjonslinjen på Noroff Oslo, hvor de knyttet et bånd over sin delte interesse for metall og låtskriving. Etter fullført utdanning, tok de musikken videre og fremarbeidet et uttrykk som falt i smak hos dem begge; fengende, hardtslående metalcore med gjennomarbeidet tekst og tematikk sentralt i uttrykket.
Naalsund har som hovedfokus å utarbeide relaterbare låter med tilknytning til utfordringer mange kan kjenne seg igjen i. Haugstad på sin side er primus motor bak bandets sound, og nevner blant annet While She Sleeps og Parkway Drive som store inspirasjoner.
I 2019 ble Anchors komplett, med introduksjonen av bassist Nicolò Cavallaro og trommeslager Joakim Mangersnes. Det unike samspillet mellom Cavallaros prog-inspirerte rytmikk og Mangersnes’ trommegroove setter prikken over i’en på det som skal bli et av hovedstadens metal-band å følge med på i tiden fremover.

Legg til ekstern kalender…