Audioglimt med Reflejos- Daiyen Jone Castro, Jakob Nisja Gjennes, Gaute Ullestad Moen

Vi gleder oss stort til Daiyen Jone Castro kommer og gjør Audioglimt! Hun har med seg Jakob Nisja Gjennes og Gaute Ullestad Moen. Sammen utgjør de trioen “Reflejos”; gjenspeiling.
Reflejos spiller eget lydspor til den legendariske Dadaistiske og post-Cubistiske kunstfilmen “Ballet Mecanique” av Dudley Murphy og Fernand Leger og til den nydelige kunstfilmen “Doctrina” av Edua Restrepo Castaño.
Konserten starter klokken 20.00. Dørene åpner klokka 19.00
Billetter på døren eller bestill billett via link (Vipps) NOK 60/80
VELKOMMEN!
Mer om musikerne:
Daiyen Jone Castro kommer fra Cuba og har en bachelor i klassisk musikk. Hun har også en bachelor i komposisjon og utøvende musikk fra jazzlinjen på Griegakademiet i Bergen, med fløyte som hovedinstrument. Som student utviklet hun interessen for bland annet improvisasjonskunst, jazz og tradisjonell cubansk og latinamerikansk musikk.
Når hun flyttet til Norge gikk hun på norskkurs et par år, samtidig som hun jobbet freelance, ble kjent med musikkmiljøet i Bergen, og var med på flere forskjellige samarbeidsprosjekter.
Castro er også sanger, og i tillegg til fløyte spiller hun piano, bass, litt gitar og slagverk. I egne prosjekter eksperimenterer hun med innflytelser fra blant annet jazz og afro-cubansk musikk. Pedagogikk er også en viktig arena for Castro.
Kontrabassist og komponist Jacom Nisja Gjønnes (1999) er født og oppvokst i Bodø, men har tilbrakt de siste snart fire årene på jazzlinje på Griegakademiet i Bergen. Han er aktuell med to egne band; kvintetten Hallway Philosophy som han leder sammen med saksofonist Heidi Kvelvane, og det minimalistiske jazzorkesteret Nearly Nothing. Han spiller også i flere band, både innen- og utenbys, som Fra Mars og Ljodlaug.
Blant Gjønnes’ kompositoriske inspirasjonskilder stiller Eiolf Dale sitt Wolf Valley-album, Trondheim jazzorkester, da særlig med Eirik Hegdal i spissen, og Kenny Wheeler sterkt.
Teksturerte lydbilder, finurlig harmonikk og sterke melodier er gjengangere i hans egen musikk, i tillegg til ukonvensjonelle tilnærminger til forholdet mellom improvisasjon og det arrangerte.
Gaute Ullestad Moen har en bachelor og master i utøvende musikk, jazzlinjen fra Griegakademiet i Bergen. Han spiller i flere forskjellige prosjekt, som “Rot”, Andrea Ådland band og Surapalen mm.
I 2019 vant Ullestad Moen Jazz i Sikte, som del av ensemblet Andrea Ådland band. Han var også del av Ice Music Festival (2018-2019) under ledelse av Terje Isungset.
Mer om Audioglimt her: wrap.hdu.no/audioglimt.html

Legg til ekstern kalender…