Ektefolk: David William Øynes (Villskudd) og Jonas Wiksén

[Bilde]

DAVID WILLIAM ØYNES
David William Øynes, spellemann og Hamar-gutt, er først og fremst låtskriver i Villskudd, men tar en avstikker med kassegitaren i ny og ne. Med Villskudd har han reist rundt på planet til en ‘53 Opel Blitz for å vise fram at han kan spille munnspill for både gårdstun og storby, sammen med fullt band, følgebil, og radiatorkaffe. Låtskriverblyanten er pent kvesset på et utall lommekniver, bardisker, brostein og biblioteksbenker, om ikke på fiskekroken – for et eller annet må en gjøre til hverdags. Det går igjen i låtene, hvor like mange lærde nyforelskelser som uleste spådommer drømmes – radikal nostalgi får gjennomgå på lik linje med nåtidas tomheter.

JONAS WIKSÉN
Jonas Wiksén er en spennende røst i Oslos låtskrivermiljø. Han fremfører sosialrealistiske skildringer, mørke betroelser og forvridde kjærlighetserklæringer, ofte med humor som våpen.

EKTEFOLK
Ektefolk er ei nyoppstarta scene på Folk i Storgata der vi hver tredje torsdag i måneden inviterer til konsert med visesangerschwung. Ektefolk vil presentere høyt og lavt fra den norske musikkscenen og vil gi artistene en unik mulighet til å komme tett innpå et lyttende publikum og vise versa.

Fri entré!


Få med deg flere spennende arrangementer på Folk! Abonnér på vårt nyhetsbrev: http://folkistorgata.no/nyhetsbrev

Legg til ekstern kalender…