Else-Berit Rennesund / 4. til 17. mars 2023

[Bilde]

Else-Berit Rennesund er født og bosatt i Oslo. Hun har arbeidet som lærer i barneskolen 40 år, med mye undervisning i, og stor interesse for, estetiske fag. Hun har alltid tegnet, malt og laget ting. Etter at hun sluttet som lærer i 2003 har hun brukt tiden på å fordype seg i tegning og maling bl.a. flere års undervisning på Mosebekkskolen og mange kurs hos Jan Cato Bøttger ( Oslo tegne og maleskole – Christiania friakademi)

I 2014 ble Else-Berit Rennesund juryert inn som medlem i Norsk forening for uavhengige kunstnere, NFUK. Hun maler med olje på lerret. Maleriene er nonfigurative. Hun bygger billedflaten med geometriske former, som oftest firkanter. Hun maler lag på lag og risser, skraper og tegner i våt maling for å skape spennende mønstre og strukturer. Hun er svært opptatt av å skape en god fargeklang i bildet og av lyset, og inspireres både av natur og arkitektur.

Else Berit Rennesund er medlem av NFUK (Norsk forening for uavhengige kunstnere) og fungerte som nestleder i 2017- 2019. Hun kan vise til en rekke solo- og fellesutstillinger.

Hjemmeside: www.elseberitrennesund.com

Velkommen til vernissage lørdag. 4. mars kl. 15:00 til 17:00
Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13:00 til 17:00 t.o.m. fredag 17. mars.

Legg til ekstern kalender…