fucales + Bikelane

[Bilde]

fucales
Jokerne i fucales overrasker alltid. Med utallige konserter bak seg, et fritt og utforskende lydbilde og inspirasjoner som Sonic Youth, Black Midi og Mitski, er dette kanskje Skandinavias mest eksplosive band. fucales består av fire musikere i alderen 19-23, som nylig spilte sin 50. konsert da de avsluttet årets høstturné i Berlin.
Bandet som passer inn på Borealis (2020), Camp Øya (2021) og som komponister til en utsolgt stumfilmkonsert (2022), i fjor vært timevis i studio. I oktober kom låten Cream på Eget Selskap, som oppfølger til deres debut-EP Deep Under. I løpet av våren planlegges det to EP-slipp gjennom samme plateselskap.

Bikelane
Bikelane spiller indierock med trykk på rocken. Etter et år med sporadisk slipp av singler og hyppig konsertspilling, slapp bandet i høst sin første EP, «Wind-Ups». EP-en er en utgivelse preget av drivende gitarriff og melodiske hooks. Bikelane balanser stadig mellom det røffe og det melankolske med et snertent preg fra 2000-tallets indierock-helter. På konsert går alltid Bikelane knallhardt ut for å overvinne publikum med høyt energinivå og smittende spilleglede. Etter en Bikelane-konsert skal du dra derfra litt svett, med litt mer dopamin i kroppen.

Legg til ekstern kalender…