Slippkonsert: Outer Limit Lotus + Krissy Mary & Draümar

[Bilde]

Slippkonsert for Dazzling Darkness LP
OUTER LIMIT LOTUS
+ Krissy Mary
+ Draümar
+ Batplanet [Djs]
torsdag 25. mai | 20:00 | 250,- | id: 20

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Etter å ha flørtet med både sonisk garasjerock og finurlig psych-rock på tidligere utgivelser utvider den Oslo-baserte trioen Outer Limit Lotus (Henrik Øiestad Myrvold, Øystein Wyller Odden, Vebjørn Guttormsgaard Møllberg) repertoaret sitt på sin nyeste utgivelse «Dazzling Darkness» og tar er stort steg i retning cinematisk frihetsrock, som en kjølig Skandinavisk respons til Amerikansk 60-talls vestkystrock, blandet med filmatisk inspirasjon som Angelo Badalamenti, Henry Mancini ,og vidåpne lydbilder man ellers bare finner hos 80-talls-storheter som Tears for Fears og a-Ha. Det er lyden av Nordic Noir personifisert, det er som sommer og høst på en gang, det er solformørkelse på stranda, det er mystisk og forlokkende. Det er fordømt, stor rock.
-
11. november 2022 slapp Krissy Mary sitt kritikerroste debutalbum som soloartist.
Det er stemmen som er rammeverket for låtene på Feme Sole. Låtene vekter mot drømmende og mørk- britisk- folkmusikk. Tekstuniverset forankrer seg i myter, drømmer og eksistensielle utfordringer. Instrumenteringen tar utgangspunkt i gitar, men med fremtredende bidrag av tverrfløyte og nøkkelharpe.
Musikkmagasinet (Klassekampen) kåret albumet til månedens album og Dagsavisen nevnte Feme Sole på listen over årets album. Musikkredaktøren i NRK P13 – Kristin
Winsents – tok skrittet fullt ut og kåret det til årets album.
Krissy Mary har jobbet med vokal som kunstuttrykk i flere år, både gjennom sin kunstutdannelse og med band som The Secret Sound Of Dreamwalkers, the Harvey Steel show og Torgeir Waldemar.
I 2022 debuterte hun med korperformancen Cantus Map på Høstutstillingen, der hun
hadde med utøvere som: Ane Brun, Linn Frøkedal, Signe Marie Rustad, Malin Pettersen, Stine Andreassen og Live Miranda Solberg.
Nå er hun klar til å erobre deg og dine øreganger med mørk, psykedelisk neo-folk og
utenomjordisk vokalkunst.
-
Draümar er lydsporet til iskalde vintrar, mørketid og isolasjon. Bandet består av medlemmar frå PurpleX, Negativ, Hysj og FOAMMM. Med føtene godt planta i den tradisjonelle Oslo hardcoren, eksperimenterer dei med skrikande feedback, tunge midtempo riff og syrete gitarsoloar. Det er stort, det er tungt, det er eit brutalt godstog på stø kurs rett mot deg.
-
Batplanet er et pop-up goth klubbkonsept, som ønsker å være et samlingspunkt for alle med en forkjærlighet for dyster musikk.
Batplanet ble startet i 2020 for å dekke behovet for en ekte undergrunns gothklubb. På disse to årene har det blitt arrangert jevnlige klubbkvelder og afterpartys, og konseptet vokser stadig.
Batplanet spiller goth rock, darkwave, post-pønk, death rock, synth og annet relatert, og man er velkommen enten man ønsker å danse gjennom nattetimene, eller sitte og lytte til det gotiske materialet!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
www.blaaoslo.no
www.ticketmaster.no

Legg til ekstern kalender…