Hopalong AKA i bakgården på Folk

[Bilde]

Midt under pandemien skjønte de at det var noe som mangla. Hopalong Knut og Gatas Parlament-vokalist Aslak Borgersrud lengta så fælt etter livet, dansinga, musikken og en verden noenlunde fri for munnbind, at de satte seg ned og begynte å skrive nye låter.

Rett etter kom lengtelåta. «Hei du, jeg savner deg» ble spilt inn over nett og gitt ut midt under de strengeste restriksjonene i fjor vår. Det var moro det, men ikke nok! Så nå har de bestemt seg. Straks går veien til studio for å spille inn en ny plate, med det helt nye bandet Hopalong AKA.

Men først må låtene testes! Hopalong AKA elsker trøndere, pønkere, ska-huer, bortkomne bønder, sjenerte unggutter og kjønnsforvirra pensjonister så intenst at alle er invitert på fest, konsert, premiere, verdenslansering og sensasjon. Samtidig.

Hva du får? Tenk deg at (nesten) alle gamle Hopalong-låter er skrota og erstatta med helt nye. At Aslak både rapper og synger, nesten som han gjorde i Samvirkelaget for over ti år sida. Forvent nye blåsetemaer på nye tekster. Forvent Kristin Jensen stappfull av innestengt energi. Og forvent et band som er så inni granskauen nervøst at det kommer til å sprute svette i hele bakgården på Folk lenge før første blås kommer ut av den minste trompeten.


Få med deg kommende arrangementer på Folk ved å abonnere på vårt nyhetsbrev! Se folkistorgata.no/nyhetsbrev

Legg til ekstern kalender…