Human Design Møteplassen

Tjo’hei, vær hilset, og vel møtt
til Human Design Møteplassen,
.
.
Et krysningspunkt i tid/rom hvor du kan møte andre vesener som eksperimenterer med å bruke Human Design Systemet som veiledning til å navigere seg i verden.
.
//Human Design forklarer hvordan våre auraer fungerer, og setter lys på hvordan vi er forskjellige gjennom en logisk fremstilling av vår virkelighetsopplevelse. Systemet integrerer ikke fysiske-dynamikker på en måte som er svært tilgjengelig for eksperimentering. //
.
.
I løpet av tiden her kan du observere dynamikker og kjenne på andre sine auraer med full viten om deres design (alle på Møteplassen går rundt med anheng som viser info om deres design) – og selvfølgelig få skravlet med folk og møtt andre som er interessert i HD.
.
.
Møt opp i pysj, i finstasen, slik du “alltid går kledd” eller benytt anledningen til å dra på kyllingkosytemet du har liggende bakerst i skapet. Alle uttrykk er velkommen!
.
.
12-12.30: Ankomst
12.30-14.00: Organisert samtale og deling.
Innholdet her vil variere noe hver gang. 23. Septemner holder Edit og Mar leder en delingsirkel. Alle får mulighet til å dele noe fra sitt eksperiment/dekodisjonaliserings prosess – det kan være noe de lurer på/sliter med etc.. Vi holder tiden tilpasset hvor mange som er med.
14.00 – 16.00: Mingling. Samtalene fortsetter uformelt. Du kan nå snakke med de du vil, kanskje få innsikter i ditt design av noen andre som er der – eller dele det du kan.
Kaffe og te er tilgjengelig, og noe enkel snacks/frukt.
Ta med det du selv ønsker utenom dette
---
Dette er også en mulighet for å øve på å være mest mulig ærlig med sin egen energi i løpet av tiden her og tune inn til sin egen strategi og autoritet med litt ekstra bevissthet. Samtidig som vi kan øve på å respektere at andre gjør det samme (dvs. f.eks hvis noen ikke responderer på det å ha en samtale med oss, så prøver vi å ikke ta det personlig).
---
—> Krav for å delta er at du vet hva din strategi og autoritet er i Human Design, forstår nogenlunde hva det betyr, og har eksperimentert noe med dette.
Hvis du ikke vet det, men ønsker å delta kan du booke en lesning i forkant, elller bruke tid på å sette deg inn i det på egenhånd.
---
Både Edit og Mar som holder arrangementet er dypt investert i egne Human Design eksperiment og begge tilbyr fulle kroppskart analyser, og har tid til noen sessions i forkant av eventet. Send DM eller kryss av for det i påmeldingsskjemaet hvis du ønsker det, så kontakter vi deg.
.

HVEM ER VI?
Edit (IG: @nysgjerrignaturhd) er en 1/3 emosjonell generator, som fant Human Design for over fire år siden. Siden da har hun gått dypt inn i å forstå og eksperimentere med systemet, og sin egen energi. Ved siden av har hun tilegnet seg en bachelorgrad i Filosofi og landet dypt i sin egen fundamentale virkelighetsforståelse. Hun elsker å dele sin forståelse av systemet og styrke andre ved å hjelpe de å etablere en dyp tillit til at de kan være seg selv og stole på kroppens evne til å vise vei, samt se mønstrene for hvor vi lokkes vekk fra vårt naturlig uttrykk.

Mar (IG: @genius.to.freak) er en 2/4 Mental projektor, med en naturlig evne til å forstå og forklare systemer og penetrere essensen til individer med aksept og kjærlighet. Etter at Human Design dukket opp i Mars liv, for snart tre år siden, har hen dedikert seg til å lære systemet og eksperimentere med sitt design. Mar har lært direkte av noen av verdens fremste Human Design eksperter. Med et talent for å mentalt holde og bryte ned komplekse temaer på en enkel måte, og en urokkelig evne til å fokusere i dybden av hvem du er kan hen vise deg veien hjem til deg selv på en utrolig vakker måte.
.
.
Du kan lese mer om Human Design ved å laste ned denne boka:
www.dropbox.com/s/08isl0c55…
Du kan finne kartet ditt på:
www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart eller www.mybodygraph.com
(nøyaktig fødselstidspunkt er viktig)
.
.
PÅMELDING til Møteplassen skjer via dette skjemaet:
docs.google.com/forms/d/e/1…
MERK VIPPS OVERFØRINGEN MED MØTEPLASSEN + MÅNED

Legg til ekstern kalender…