Akustisk Speedfriending x Oslo Kulturnatt

Vi inviterer med på en akustisk versjon av Speedfriending hvor vi utforsker byen gjennom folkene vi møter og samtalene vi skaper. Samtalene varer i sju minutter og vi har laget 10 Kulturnatt-spørsmål! Etterpå drar vi videre for å utforske Oslo Kulturnatt!

Sjekk ut Speedfriending-appen for å se hvem du møter på eventet, matche med favoritter og ta initiativ til egne sosiale aktiviteter videre gjennom høsten!

Speedfriending er som speeddating, men med en vennskapelig vri. Målet er å skape nye vennskap gjennom gode og kreative samtaler. Hver samtale varer i sju minutter, og vi gir dere spørsmål og dilemmaer som vil få dere til å tenke, le, og mest av alt – bli bedre kjent.

Det er et begrenset antall plasser, så hvis du er interessert, reserver en plass på så snart som mulig.

Påmelding: app.speedfriending.com/user…
FB-event: fb.com/events/339359191851971

Ta med deg vennene dine eller kom på egenhånd – Speedfriending er åpent for alle som ønsker å ha det gøy og møte nye mennesker!

Vi gleder oss til å se deg der!

PS: Hvis du kjenner til noen vi kan jobbe sammen med for å få til flere slike eventer, så send meg eller oss gjerne en mail eller melding på sosiale medier. Vi opplever at steder skal ha fra 5.000 til 30.000 for at vi skal gjennomføre gratis eventer hvor fremmede blir venner, og det er ikke veldig bærekraftig for oss. (Dette blir vårt arrangement nummer 286) Vi søker både sponsorer eller egnede (romslige og store) lokaler med god stemning.

Legg til ekstern kalender…