Batboner og Dinosex

BATBONER: «Å se Batboner live er som å se en boss-fight i et japansk rollespill.» -Ivar Wedøe, The Smiler
Med tradisjonell deathrock-estetikk blandet med psykedeliske farger og lekenhet gir Batboner deg noe annerledes i en sjanger som (i hvert fall i Norge) er rimelig «annerledes». Musikken er sentrert rundt deathrock, dark punk, gothrock og postpunk, men tar inspirasjon fra en drøss andre sjangere som for eksempel progressive rock, psytrance, black metal og surf. Ikke alt er tydelig i selve musikken men gir seg til uttrykk i maksimalismen og den overhengende kreative filosofien. Musikken er i førersetet og alt som kan plasseres naturlig oppå den musikalske grunnmuren blir (mis)brukt.
Hovedkomponist og gitarist Yod Amygdala (ex-Mehe) sikter musikken på både hjerte og hode, mens tekstforfatter og vokalist Floyd pleier sjelen din med hjemsøkende og rare fragmenter av drømmer, minner og personlige situasjoner. Bassist Dr. Love kompletterte inntil nylig Batboner sammen med trommis Zonetripper som har sluttet etter å ha vært med nesten siden starten. Ny trommis introduseres forhåpentligvis snart. Dr. Love passer på at Yod Amygdala sikter mer på lytternes hjerter enn på deres hoder med sine behagelige men kraftfulle basslinjer. Alt beskrevet over blir kastet i en eneste stor katarsisk smeltedigel. Kom og finn flammen i mørkret med Batboner. Kom og dans sorgene vekk.

DINOSEX lever et sted mellom rølpete dance og elektronisk gothsploitation, mellom undergrunn av og avgrunn, mellom fokusert industri og rotete kommersiell horing. De har en teip ute på Premature Records; og jobber nuh med oppfølger.

Legg til ekstern kalender…