Silent Ambition - konsert med Hanna Børseth Rønningen

Eventyrlig drømmepop med mørke undertoner

[Bilde]
Spotify
Youtube

Singer/songwriter og skuespiller Hanna Børseth Rønningen er klar med sitt debutalbum “Silent Ambition", og feirer utgivelsen med konsert på SALT Pyramiden torsdag 28. september.

Siden 2021 har Hanna utgitt fem singler og tre musikkvideoer. Hun har skapt et unikt sound med sine eventyrlige drømmepoplåter med mørke undertoner. Svevende ambiente lydlandskaper møter hypnotiserende rytmer og vakre melodier. Med poetiske, mørke og humoristiske tekster utforsker hun et menneskes indre monolog der tanker, ønsker og lengsler man ikke tør snakke høyt om kommer til uttrykk. Et dypdykk i å finne seg selv samtidig som man skal finne sin plass i en forvirrende verden. Og det er en kjærlig og varm hyllest til det å være menneske med alt det innebærer av gleder og utfordringer.

Hanna Børseth Rønningen kommer fra Lørenskog, er utdannet skuespiller på Statens Teaterhøgskole og har jobbet som skuespiller og sanger siden 2004. Gjennom sin allsidige erfaring fra teater-og musikkscenen i snart 20 år har Hanna utviklet en helt spesiell formidlingsevne, og med sin egenartede sound der elektroniske elementer blandes med akustiske instrumenter er hun i ferd med å etablere seg som en unik stemme i den norske popfloraen.

Debutalbumet “Silent Ambition” er ute på alle digitale strømmetjenester fra 22.september.

ID: 18 år
På scenen:
Hanna Børseth Rønningen
Georg Buljo
Christian Svensson

Legg til ekstern kalender…